Fierbinte
(0 Recenzii)

7Inch Android 8.1 Bluetooth WiFi ADAS Navigare GPS Dual lens Dash Cam 1080P camera din Spate video recorder 4G Dash Camera 24H Parcare

605.37lei 864.81lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Notă:

1. Acest produs nu are un built-in baterie, și nu are suport pentru utilizarea unui cablu USB sau bricheta interfață pentru a încărca dispozitivul.Dacă utilizați un cablu USB sau bricheta interfață pentru a încărca dispozitivul, acesta va determina dispozitivul să tu nu pentru a porni sau închide imediat după pornire.

Dacă utilizați bricheta interfață pentru încărcare dispozitiv, acesta Va apărea modul de economisire a energiei prompt "Du-te la culcare în 10 secunde", dacă aveți nevoie pentru a continua să utilizați, vă rugăm să faceți clic pe "Cancel", dar folosind o brichetă pentru a alimenta dispozitivul este greșit, dispozitivul se va închide

2. Vă rugăm să folosiți cablul care vine cu acest aparat pentru a încărca dispozitivul.Cablul trebuie să fie conectat la masina cutia de siguranțe ACC interfață.

Rețea 4G dispozitivul suport sim 4G, face dvr navigarea pe internet, oricând, oriunde.Înainte de a comanda acest dvr auto, vă rugăm să verificați dacă cartela SIM-ar putea întâlni de mai jos benzile de rețea.Suporta 4G de rețea de telefonie mobilă.banda de rețea: 4G/LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3)GSM:900(B8)/1800(B3)

Dual Canale Video Recorder

Acest dispozitiv vine cu două unghi larg de camere și se poate pentru partea din față și din spate a vehide.Fata 1280*720P, Spate 1920*1080P;Cele două Camere HD poate înregistra simultan automat captura fiecare moment.

Free GPS Hărți de Navigație

Descărca preferate GPS pentru memoria interna, cu addtional antena GPS, acest dvr oferă cea mai bună experiență, indiferent de destinație.În Plus, este 3G/4G funcție de rețea , ajută la dvr-ul pentru a obține mai rapid și mai lin on-line de navigare GPS.

PS: Suport Europa / America de Nord / America de Sud / Sud-est Asia / Orientul Mijlociu harta (Vom instala harta potrivit adresa ta, cum ar fi: Marea Britanie, vom instala harta Europei))

*dispozitiv implicit construit în Google Hartă Online

*vom instala Hărți Navitel pentru Rusia.

*vom instala Sygic Maps pentru alte ării.

Masina consola centrala Proiectare Instalare

Mai sigur și mai stabil modalitate de instalare, păstrați mașina în stil original

O soluție pentru șoferii care se conectează la 10 într-o singură functii:Navigatie GPS, Video Recorder Auto, Parcare monitor, hands-free Bluetooth, WiFi , FM transmitter dispozitiv inteligent cu Android 8.1 sistem de OPERARE, ADAS,4G navigare pe internet, de la Distanță Monitor ,G-senzor.

2G RAM+32G ROM,Android 8.1 sisteme de

Mai mult RAM, mai mult ROM, care rulează cel puțin 50% mai repede.Procesorul Quad core de 1,5 GHZ procesor de Înaltă performanță include Android 8.1 sisteme inteligente.se face dvr auto ruleaza mai repede.Puteți descărca orice APLICAȚIE din google play store.

Remote Monitor & logger GPS de urmărire

Urmări locația de masina ta, de captare de la distanță ce se intampla cu masina ta de oriunde din lume.Vizualizarea imaginilor și a viziona clipuri video de masina ta cu Aplicația de pe telefonul inteligent odată ce sunteți conectat la internet.

ADAS Plus Face de Conducere mai Sigur

LDWS

Lane Departure Warning Systems

Un avertisment este declanșat atunci când lane departure este detectat bazate pe timp real video înregistrate.

FCWS

Sistem De Avertizare Coliziune Înainte

Un avertisment este declanșat atunci când un posibil înainte de coliziune este detectată bazate pe timp real video înregistrate.

FVMA

Înainte De Vehicul În Mișcare De Alarmă

O alertă este declanșată atunci când vehiculul înainte mișcări bazate pe timp real video recorder.

Auto reverse vedere parcare

Când mașina în Marșarier, acest DVR auto va comuta automat la camera de vizualizare a imaginii, cu locuri de parcare linie

24H Parcare Monitor

Atunci când cineva apropiat de mașina ta sau vehiculul începe să se miște, porni Automat și începe înregistrarea atunci când detectează orice impact orcollision,automat dispozitivul automat de înregistrare de câteva secunde,asigurați-vă de 24 de ore, Parcare cu Paza.Coletul include OBD Buck sârmă

Notă: vă Rugăm să folosiți încărcătorul original.Dacă utilizați un alt încărcător, aceasta poate provoca ecran a dispozitivului pentru a dezactiva, recomandat să cumpere noastră originală vedere din spate aparat de fotografiat.Alte camere video retrovizoare să nu se potrivească.În fapt, tensiunea furnizată de către non-incarcatorul original poate determina dispozitivul să fie anormal.Vă rugăm să folosiți încărcătorul în accesorii.După conectarea la încărcător la Automobile cutia de siguranțe de alimentare de putere dispozitiv, acesta poate fi utilizat în mod normal.

  • 4G: LTE
  • Gratuit Hartă: Europa/America De Nord/America De Sud/Asia/Ua/Noua Zeelandă/Africa
  • 4G gps: Suport ADAS
  • Chipset-Ul Producătorului: Spreadtrum SL8541E Quad core A53 1.5 GHz
  • Dual Lens: Da, Suport Dual lens înregistrare simultan
  • Caracteristici Speciale: bluetooth, Telefon Mobil, MP3/MP4 Playere, Tuner Radio, Ecran Tactil
  • ROM: 32GB
  • Nume De Brand: Anfilite
  • Navigator GPS cu Card TF: Da
  • GPS tip: Vehicul Unități GPS si Echipamente
  • DDR: 2G
  • Dimensiunea De Afișare: 7" IPS ecran Tactil 1024*600P
  • Sistemul De Operare: Android 8.1
  • Origine: China Continentală

Recenzii