Fierbinte
(0 Recenzii)

Tuya WiFi Video Sonerie Wireless Mobile De La Distanță Video Interfon Sonerie Camera De Exterior Cu Infraroșu Viziune De Noapte În Timp Real Monitor

116.46lei 194.08lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere Produs

[Notă]

1. Soneria poate fi activat doar pentru a viziona clipuri video atunci când cineva apasă-l!

2. Apelurile Video se poate răspunde doar de pe APP interfață

3. Distanța este de 150 de metri, într-un spațiu deschis, și mai multe obstacole există în utilizarea reală, la scurta distanta.

În plus, butoanele nu pot fi introduse pe ușile de fier sau garduri, deoarece acest lucru va bloca semnalele.Vă rog, puneți-l lângă ușă

Caracteristici

--【 Cablare instalare gratuit 】 Această wireless vizuale soneria de instalare este simplu și rapid, fără a fi nevoie de cabluri, reducerea cabluri de probleme pentru tine.

--【 Ultra Long Range 】 Sprijină built-in de 800 de miliamperi baterie de litiu de încărcare și de alimentare.Bazat pe folosind-o de 10 ori pe zi, poate dura aproximativ 3 luni.

--【 Limba interfon 】 Suport interfon voce, și atunci când vizitatorii apăsați butonul de usa, se pot efectua apeluri prin intermediul telefonului mobil interfon voce.

- Dacă nu sunteți acasă și cineva sună la ușă, smartphone-ul va primi apeluri video (care trebuie să fie pe app interface) și notificări, indiferent unde vă aflați.

--[Cloud storage] susține poze (fara SD card)

--【 Baterie descărcată Memento 】: telefonul va primi o solicitare atunci când bateria este descărcată, și se va încărca foarte repede (aproximativ 1,5 ore pentru a încărca complet)

--[Anticipate de Stocare Cloud De 75 ° perspectivă, atunci când un vizitator apasă soneria de la intrare video, acesta va fi activat, iar aplicația va capta acțiune și de a salva o captură de ecran de stocare cloud.

--【 Suport pentru interior tonuri de apel 】 atunci Când vizitatorii sune soneria de la intrare, un cer interior ton de apel poate fi auzit de la domiciliu.

--【 Istorie 】 puteți vizualiza istoricul de apăsarea butonului

--O distanță de 150 de metri poate fi potrivit pentru cele mai multe familii.Rețineți că această distanță este un spațiu deschis, și mai multe obstacole există în utilizarea reală, cu atât mai scurtă distanță va fi

--【 Multi nivel de reglare a volumului 】 19 opțiuni muzicale, cu 4 nivele de volum (mare, medie, scăzută, mute) disponibile.

--【 Funcție de partajare 】 Partaja cu familia pentru control comun

--[Offline Funcția] atunci Când dispozitivul este conectat, aplicația vă va aminti aparatul să fie deconectat după 30 de minute

Parametrii

Tensiune de intrare: DC100-240V 50/60Hz (receptor) DC5V 2A (butonul)

Butonul dimensiune: 85 * 53 * 24 mm

Receptor dimensiune: 42 * 55 * 25mm

Aplicație: Smart Life (tuya)

WiFi tip: 2.4 GHZ 802.11 b/g/n

Distanta: 150 metri (deschis la distanță)

Melodie: 19 de piese de muzica

Volum: treapta a 4-volumul

Sunet: 0-100DB

Unghi vizual: 75 grade

Capacitate baterie: 800 mA (butonul)

Plug: USB plug

  • Itercom: Da
  • Caracteristică: Fotografia
  • Tipul De Conexiune: Wireless
  • Display: Nici unul
  • Tip De Element: Video Usa
  • Origine: China Continentală
  • Smart home platforma: Tuya
  • Alarma: No
  • Nume De Brand: KACOI

Recenzii