Fierbinte
(0 Recenzii)

Geantă De Plajă Portabil Piscină Tote Capacitate Mare Organizator Geantă De Mână De Călătorie Cu Separare Umedă Și Uscată Design Pentru Sporturi De Plajă

43.87lei 56.97lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Păstrează elementele organizat cu această geantă de plajă, care dispune de un fermoar de design și un mâner pentru transport ușor.Aceasta geanta este rezistent la uzura si are o separare umedă și uscată funcție, făcându-l ideal pentru sport și activități în aer liber.Bucurați-vă de o zi de plajă cu acest convenabil și elegant sac.

Caietul de sarcini:

Material: TPU

Dimensiuni: Lungime 34cm*Latime 18cm*Adancime 25cm

Lista De Produse:

1* Sac De Plajă

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Design spațios: Acest sac de plajă oferă o mulțime de cameră pentru esențiale, cum ar fi prosoape, sticle de apă, și costume de baie.Ea are, de asemenea, un compartiment special pentru separarea umedă și uscată elemente, astfel încât să puteți păstra hainele curate.

2.Materialul TPU: Acest sac de plajă nu este numai apă-dovada, dar, de asemenea, rezistent la uzura.Fabricat din material TPU, se poate sări înapoi de la nici o presiune sau de impact, și ține toate lucrurile cu usurinta.

3.Fermoar Design: Cu un fermoar de design, acest sac de plajă pot proteja în siguranță conținutul interior de la care se încadrează, în timp ce design translucid face ușor de a găsi ceea ce este în interior.

4.La îndemână pentru a Transporta: Acest sac de plajă este usor si are un maner care vă permite să efectueze confortabil.Vă puteți baza pe acest sac de călătorie în aer liber, ca poate găzdui toate elementele.Aceasta geanta este perfecta pentru plaja, parcare, piscină sau aventuri.

5.Mai multe Aplicații: Acest sac de plajă poate servi ca partenerul tau pentru diferite ocazii, cum ar fi pescuit, înot, călătorii, spa sau la plajă.Puteți potrivi toate necesitățile dumneavoastră și mai mult în acest sac spațioasă.

  • Origine: China Continentală
  • Material: Nailon
  • Numele Departamentului: Unisex

Recenzii