Fierbinte
(0 Recenzii)

40Pcs Grădină Clona Gulere Neopren Insertii de Burete Bloc de Reper Pentru 2 Inch Net Vase Sisteme Hidroponice Și Clonarea Masini

35.85lei 56.92lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

40Pcs Grădină Clona Gulere Neopren Insertii de Burete Bloc de Reper Pentru 2 Inch Net Vase Sisteme Hidroponice Și Clonarea Masini Funcții Multiple: Fiecare grădiniță burete se taie în 8 benzi pentru a facilita germinarea semințelor și coajă de rupere, și se poate reduce volumul de muncă în ocazii potrivite.

Materiale de înaltă calitate: de înaltă calitate, bureți, grădină clona gulere sunt moi, durabile si respirabil, reutilizabile și rezistent la apă, asigurarea siguranței de plante.

Marimea perfecta: Fiecare pachet include 40 de grădină clona gulere. 2 cm în diametru și de 0,75 cm grosime.Se potrivește perfect în 2 inch net cupe.

Semințe de Grădiniță: Potrivit pentru semințe de flori, grădiniță de legume semințe de grădiniță/concentrat grădiniță este ușor de a gestiona/ușor pentru a muta și de transport/de îndepărtare nu doare rădăcină, o creștere rapidă / Răsad curat, o creștere consistentă.

Utilizate pe scară largă: Foarte potrivit pentru germinare de plante hidroponice în DIY pepinieră cutii și clonarea masini.Dacă utilizați o reclamă clonarea mașină sau un dedicat pepinieră cutie, aceasta este alegerea potrivita pentru instalația de germinare.

Caietul de sarcini:

Nume: Legume De Plantare Burete Bloc Grădină Clona Gulere

Funcția: folosit pentru germinarea semințelor, hidroponice de plante de plantare, hidroponice de legume de plantare de bumbac

Dimensiune: 48mm x 19mm

Material: EVA

culoare: negru

Conținutul Pachetului:

40 x Plantare burete

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Nume De Brand: MiLESEEY
  • Origine: China Continentală

Recenzii