Fierbinte
(0 Recenzii)

Căști Difuzoare Cu Mic Motor Căști Cască 5.0 Mână Liberă Impermeabil De Motociclete Căști De Protecție Sistem De Comunicare Cască De Zgomot

1 090.22lei 2 180.48lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere Produs:

Motocicleta căști cu noua structură impermeabil design sprijină voce inteligent funcția de control de iphone4 și mai sus și sprijină voce inteligent funcția de control, care este convenabil, rapid și inteligent.

Built-in 3.7 V/450mA baterie cu litiu, poate menține 360h timp de așteptare după încărcat complet, timp de lucru continuu este de aproximativ 20-30 de ore

În modul de așteptare, puteți să activați funcția de telefon mobil cu o cheie, și această funcție poate fi folosit pe ambele si iOS.

Când se întâlnește cu un post de radio cu sunet, acesta se va opri automat căutarea și redarea, și repetați operațiunea pentru a comuta posturile de radio în mod continuu.

Microfonul nu ocupă spațiu, poartă nici un sens, built-in de reducere a zgomotului cip poate identifica în mod eficient sunetul original, iar radioul este mai clară.

Caracteristici:

1. Fără fir versiune: V5.0

2. Gama de frecvență: 2.4026 GHz-2.480 GH

3. Distanta de transmisie: 10M (distanța de transmisie variază din cauza factorilor de mediu și diferite telefon mobil dispozitive wireless)

4. Litiu baterie: 3.7 V/450mA

5. Timp de încărcare: 2-3 ore

6. Timp de lucru continuu: despre 20-30 de ore

7. Wireless nume: V9

Lista De Produse:

Gazdă *1

Speaker kit *1

Tija Microfon*1

Secretul microfon*1

Cablu de extensie microfon*1

Cablu de încărcare*1

Metal casti clip*1

Manual*1

Autocolant Magie*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Utilizat: Aceasta motocicleta cu cască fără fir este foarte convenabil de a folosi, dacă sunteți plouă sau ninge, puteți să-l utilizați, deoarece este rezistent la apa, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre vreme.

2.Viata lunga a Bateriei: Cu un built-in 3.7 V/450mA baterie cu litiu, motocicleta set cu cască fără fir puteți menține 360h timp de așteptare după ce a fost încărcat complet, timp de lucru continuu este de aproximativ 20-30 de ore.

3.Puternic Semnal Conexiune: Unul căști setul cu cască fără fir se conectează două telefoane mobile, în același timp, se conectează automat pentru a vă bucura de muzică, iar semnalul este o legătură puternică.Oferă eficient și convenabil de comunicare în timp ce de echitatie.

4.Autoplay FM: Aceasta motocicleta cu cască fără fir are un built-in FM radio, când se întâlnește cu un post de radio cu sunet, acesta va căuta în mod automat și să se joace.

5.Built-in de Reducere a Zgomotului Chip: căști fără fir, căști și microfon nu ocupă spațiu, nici un sens de a purta, built-in de reducere a zgomotului cip poate identifica în mod eficient sunetul original, iar radioul este mai clară.

  • Plug Type: UE Plug
  • Maxim Interfon Distanta: >1000m
  • Funcții speciale: De Reducere A Zgomotului
  • Tip De Element: Cască Setul Cu Cască
  • Origine: China Continentală
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Numărul maxim de Vorbitori: >6

Recenzii