Fierbinte
(0 Recenzii)

Anti-Ceață Pentru Parbriz Auto 100ML Mașină de Dezaburire Glass Cleaner Spray Previne Aburirea Parbrizului Lentile de Ochelari de protecție Windows

34.13lei 75.80lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Anti-Ceață Cleaner Spray va crea o super-hidrofob de acoperire și de a îmbunătăți vizibilitatea pe timp de noapte și în vreme umedă, permițând șoferilor să conducă în condiții de siguranță.

Cum să Utilizați:

1. Uniform spray agent Anti-ceață pe sticlă.

2. Așteptați 30 de secunde și se usucă cu un prosop uscat.

Caietul de sarcini:

Capacitate: 100ml

Funcții: Adoptă o nouă generație de dispersate anti-picurare material și nanoorganic agent activ.Suprafețele de sticlă tratată cu ea are o super-hidrofil nanofilm, care face ceata contact cu acesta pentru a forma un punct de congelare scăzut amestec, prevenind astfel aburirea.

Aplicatii: Automobile de sticlă, baie de sticlă, etc.

Lista De Ambalare:

1* Masina De Dezaburire

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și fotografierea unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Eficiente și Practice】: Anti-Ceață pentru Parbriz de Masina va crea o super-hidrofob de acoperire pentru a reduce daunele de canalizare/ploaie acidă/excremente de păsări de sticlă auto.

2.【La îndemână Utilizare】: Fără utilizarea de scule profesionale, Masina de Parbriz Anti-Ceață Pulveriza este proiectat cu un puternic duză și user-friendly comutator rapid pentru ușor de pulverizare și ștergere.

3.【În condiții de siguranță de Conducere】: Automat formează un film impermeabil pe suprafețele de sticlă, Sticlă Auto Strat Impermeabil Agent oferă drivere cu conducere în condiții de siguranță prin îmbunătățirea vizibilității pe timp de noapte și în vreme umedă.

4.【Largă Ocazii Potrivite】: Sticla Anti-Ceață Impermeabil Agent este potrivit pentru a fi utilizate pentru vehicule și acasă, și este utilizat pe scară largă pentru geamuri auto, oglinzi machiaj, baie de sticla, usi de sticla, etc.

5.【Inodor și Sigur】: Glass Cleaner Spray nu are miros ciudat, și este de lungă durată, invizibil, piele-friendly, și non-dăunătoare de utilizat, și ușor să se aplice fără lustruire.

  • Articol Greutate: 130g
  • Element De Volum: 100ml
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici Speciale: Hidrofob

Recenzii