Fierbinte
(0 Recenzii)

5-in-1 Wireless Inteligent Aspirator Robot Multifunctional Super Liniștită Aspirarea Colector de Umidificare Pentru Uz casnic Electrocasnice

53.33lei 76.18lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

5-in-1 Wireless Inteligent Aspirator Robot Multifunctional Super Liniștită Aspirarea Colector de Umidificare Pentru Uz casnic Electrocasnice

Caracteristică:

1. De înaltă eficiență.Acest USB automate de vid cu mai perii pe ambele părți surprinde praf, moloz, parul de animale si murdaria.Umed/uscat utilizare.Curățare mai bună cale de design scurtează timpul de curatare și îmbunătățește eficiența.

2. Corp Ultra-subțire.La doar 6.5 cm/2.56 inch gros, mai subțire, a corpului și profil redus permite robot de vid pentru a ajunge la fiecare colț și spații înguste cu usurinta.Curățați cu ușurință o cameră de aproximativ 120-150㎡.

3. Cinci într-o singură.Automate de maturat, spalat, aspiratorul, pulverizare, cu LED-uri de lumină ambientală.Detașabil de curățare mop de adânc și de curățare.Ușor de utilizat și curat.All-in-o singură unitate, perfect pentru camere mari, pentru toate nevoile dvs. de curățare.Mai puțin praf și mai mult aer umed.Foarte convenabil și ușor de utilizat.

4.USB reîncărcabilă.Built-in baterie reîncărcabilă litiu-ion de până la 90 de minute de o performanță de curățare.Liniștită și curățare fără efort de curățare în timp ce lucrează, de dormit sau pe drum.

5. Aplicarea pe scară largă.Potrivit pentru toate podele plate, cum ar fi marmura, parchet, gresie, podele din lemn, profundă și curățare de praf, păr, biscuiti, cereale, etc.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + componente electronice

Uscat/Umed: Da

Metoda de curatare: maturat; aspirarea; colector; pulverizare

Capacitate acumulator: 1200mAh baterie cu litiu

Voltaj: 3.7 V

Putere: 5W

Timp de încărcare: Aprox. 3-5 ore

Ore de lucru: Aprox. 90 de minute

Zona de curățare: Aprox. 150㎡

Culoare: negru; alb

Dimensiune: Aprox. 25x25x6.5cm/9.84x9.84x2.56in

Greutate: Aprox. 852 grame

Note:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-0-1cm de eroare.Asigurați-vă că nu minte înainte de licitare.

2. Datorită diferenței de diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!Feedback-Ul Si Contactati-Ne:

Prieten, atunci când primiți produsele, vă pot da de cinci stele,dacă aveți imagini și text,acesta va fi mai bine.Vă rugăm să nu direct litigiu sau da un comentariu negativ, fără a contacta serviciul pentru clienți.Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere și sprijin.Vă mulțumesc din nou!!!

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: China Continentală

Recenzii