Fierbinte
(0 Recenzii)

HD TV Digital DVB-T2 Interior Amplificat Antena TV 270 Km Ultra HDTV Cu Amplificator de Răspuns Rapid Interioară în aer liber Aeriene

16.69lei 24.20lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristici:

1. 4K Full inaltime Canale definiție: Zoom in pe interior și exterior, antene TV pentru a începe vizualizarea toate știri, sitcom-uri, copii și programe de sport.Rețeaua de difuzare este plătită de către agenții de publicitate, nu de abonați.

2. De cristal a imaginii și sunet de calitate: Smart TV digital antena se adaptează la amplificarea semnalului amplificator de tehnologie, poate primi semnale de până la 270 de mile (aproximativ 270 de kilometri), filtru celular și semnale FM, astfel încât să se obțină imagini mai clare, de înaltă calitate de voce, zgomot Redus și accesul la mai mult de difuzare gratuit semnale TV, îmbunătățită câștig, gama de frecvență și de performanță.

3. Design unic: piscină Interioară și în aer liber HDTV antene pot fi plasate aproape oriunde în casa ta.Acesta este proiectat de ingineri de proiectare și este potrivit pentru orice mediu.

4. Ușor de instalat: conectați un capăt al cablului coaxial pentru antena și celălalt capăt la TELEVIZOR.Utilizați telecomanda pentru a scana pentru canalele existente.Bucurați-vă toate dvs. preferate spectacole locale și programe, în plină inaltime definiție și 4K.

5. Mici și ușor de transportat: produsul este mic în dimensiuni, lumină în greutate, nu ocupă mult spațiu și este ușor de a lua.

Descriere:

Acest produs este un digital antena TV.Smart TV de la antena digitală se adaptează la amplificarea semnalului amplificator de tehnologie, care poate primi semnale de până la 270 de mile (aproximativ 270 de kilometri) și filtru celular și semnale FM.

Caietul de sarcini:

Antena: 3.0 metri

Tip conector: TV capul cu F adaptor

v. s.w.r:.

Impedanta: 75 ohmi

Gain: 20DBI

Frecventa de lucru: 174~240mhz, 470~862mhz

Dimensiune produs: 60*150 mm

Temperatura De Operare: -45 ~ 85℃

Temperatura De Depozitare: -45 ~ 85℃

Pachetul Inclus:

1 * Digital antena TV

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: OCDAY
  • Pachet: Da

Recenzii