Fierbinte
(0 Recenzii)

Amuzant, Muncitor În Construcții Costum Kit De Copii Băieți Copii Joc De Rol Set De Jucării Cariera Costume Grele Lucrător Cosplay

81.87lei 163.73lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Acest set realist este sigur de a inspira imaginatia!Jucărie de învățământ oferă abilitățile de gândire, de rezolvare a problemelor, abilități sociale, și creativitate.Șantier este excelent pentru Spectacole de Scena, Interior/Activități în aer liber, Construcție Petreceri Aniversare, Zi de Carieră, de Crăciun, Festivaluri, baluri mascate sau Petreceri Tematice, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Tren Copii Costum

Material: poliester

Aplicabile înălțime: 80-120cm/31.5-47.24 în

Aplicabile varsta: 3-7 ani

Include jacheta, ochelari, pălărie, a văzut, și insigna pentru fiecare

Lista De Ambalare:

1*Set de Muncitor în Construcții Costum

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare prezentate în imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De mare Valoare: Acest muncitor în construcții joc de rol costum set include o curea, palarie, ochelari de protectie, ciocan, ferăstrău, și ecuson.Echipa mica muncitor în construcții, cu tot ceea ce el sau ea are nevoie pentru a salva ziua!

2.Confortabil de purtat: muncitorul tinuta este împodobite cu real dungi reflectorizante.Copiii purta confortabil ca materialul este respirabil și cusătura este rafinat.

3.Mărime se Potrivește cele Mai multe Copii: toolbelt are mai multe buzunare pentru instrumente de jucărie, acesta poate fi ușor ajustat pentru a se potrivi diferite și schimbarea dimensiuni, asigurând ani de joc imaginativ.

4.Timp Pentru Fix: Acum copilul poate să-și imaginația lor de a spori, în timp ce se plimba repararea și construirea cu această realiste set de constructii.O placuta de construcție combo set pentru a încuraja pretinde juca, de activitate și de rezolvare a problemelor.

5.Mare Cadou pentru Copii: costum Minunat set cadou pentru băieți, fete, copii preșcolari, copii mici, copii, copii, preșcolari.Încurajează joc activ și se dezvoltă dezvoltă copiilor abilități de vorbire, abilitati motorii și coordonarea mana-ochi.

  • Gen: Unisex
  • Varsta Recomanda: 14+y
  • Origine: China Continentală
  • Material: Cauciuc

Recenzii