Fierbinte
(0 Recenzii)

Steaua polară Proiecția lumina de Noapte Diamant Atmosfera Boema Lampa de Podea din Lemn Colorat Birou Led Masă Lampă Acasă Decor Dormitor

27.13lei 38.79lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristici:

1. Model unic: atunci Când Luminile Sunt activate, aceste Lumini Colorate sunt pline de culoare Minge de Lumini cu Efecte 3d și se Taie Prisme pentru a Aduce Efecte Vizuale Superbe la fel Ca Cerul Înstelat este Proiectat pe Camera Ta.

2. Încărcare USB: USB alimentare Și Unic pentru alimentarea Acumulatorului design pentru convenabil de utilizat și portabil transporta.Această Stea de Mare Lampa de Podea este opțiunea perfectă pentru strălucire interioară domenii cum ar fi insula de bucatarie, sala de mese, camera de zi, dormitor, baie, restaurant, hol, bar, hol, atelier, hol, foaier și etc.

3. Modern Geometric Design: Modern Forma Geometrica, aceste Bronz de Iluminat Oferă Epocă și Stil Modern, în Timp ce Completarea Decor Interior si Exterior.Acest Rustic Lumina Pandantiv Oferă o să Uch de Strălucire la Dumneavoastră Acasă.

4. Cadoul Perfect: Aceste Boem Lampa de Podea din Lemn este un cadou perfect pentru prieteni și membri ai familiei care iubesc boem sau decor retro stiluri.Său unic și design elegant va face un remarcabil bucată în orice cameră, și practic face un mare plus pentru orice casa.

5. Oferă Relaxare: Aceste lumină creează o atmosferă relaxată și este o mare lumina de noapte pentru copii care se tem de întuneric, mai ales inainte de culcare.Acesta funcționează prin scântei copiii în imaginație, făcând astfel ei au căzut relaxat.

Descriere:

Aceste lumină creează o atmosferă relaxată și este o mare lumina de noapte pentru copii care se tem de întuneric, mai ales inainte de culcare.Acesta funcționează prin scântei copiii în imaginație, făcând astfel ei au căzut relaxat.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Dimensiune: 180*110*110 mm

Greutate: 400g

Pachetul Inclus:

1 buc* lampa de Podea

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Nume De Brand: ACEHE
  • Dimensiune: 180*110*110mm
  • Material: PVC
  • Origine: China Continentală
  • Greutate: 400g

Recenzii