Fierbinte
(0 Recenzii)

Friteuza aer Tampoane de Silicon Air Fryer Tavă Dreptunghiulară Friteuza Aer Castron cu Mâna Clipuri Material Silicon pentru DZ201 Friteuza Aer R9UD

59.21lei 84.57lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristici:

OOTDTY

Pentru Ninja DZ201, aceste 2 buc silicon coșuri și 1 pereche de silicon mână clipuri sunt accesorii esențiale pentru friteuza aer, oferind confort și versatilitate în experiență de gătit.

din silicon de calitate material, aceste friteuza aer accesorii sunt durabile, rezistente la căldură, și ușor de curățat, asigurând o utilizare de lungă durată și hassle-free de întreținere.

Perfect pentru persoanele ocupate și familii care se bucura de mese sănătoase și delicioase, aceste silicon coșuri și clește face aer prajit-o , permițându-vă să-și efort pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare cu puțin ulei și unsoare.

Dacă sunteți gazduieste o petrecere sau pur și simplu pofta de un rapid , aceste silicon coșuri și clește este mare pentru gătit diferite scenarii, cum ar fi prajit crocant de cartofi prajiti, pui grill, coacere sau deserturi delicioase.

Ridica aer prăjire joc cu aceste versatile accesorii, deblocarea de posibilități culinare și de a face fiecare masă o încântătoare și vinovăție fără indulgență.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Gri/Negru

Forma: Dreptunghiular

Modele aplicabile: Pentru Ninja DZ201

Dimensiune: Dimensiunea Detaliu în Imagini

Pachetul Include:

2x Silicon Air Fryer Coșuri

1 Pereche De Silicon Mână Clipuri

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Nume De Brand: SKYMEN
  • Origine: China Continentală

Recenzii