Fierbinte
(0 Recenzii)

Top 100 X Ray Sistem De Aparat De Fotografiat Aparat Cu Raze X

9 032.32lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caietul de sarcini Top 100 Dental X-Ray Mașină Mai bun Pret Sistem cu raze X Echipament de

Informații Temperatură 10-40℃ Umiditate: 5-90%RH tub de raze X se concentreze dimensiunile de 0,7 x 0,7 mm Răcire tip de ulei de răcire suprafața Țintă unghi de 12 ° timp de Expunere O. l-2s LOA Tensiune 16.8 VDC Temperatură 10-40℃ Intrare v ltage 100-240VAC 50-60Hz instrucțiuni de Operare Descriere Produs Detalii Produs

Acest manual include instalarea, exploatarea și aintenance de unitate.În scopul de a utiliza acest produs în mod corect și în condiții de siguranță, operatorii trebuie să fie rudă de calificare și de a înțelege pe deplin acest lucru.

l.Vă rugăm să nu bizon sau se agită acest produs.

2.Vă rugăm să nu pune-l în praf, murdar, sau inegale locuri.

3.Vă rugăm să nu trageți de cablu dintre produs și încărcător.

4.Vă rugăm să nu lăsați pacienții să aibă acces la produs.

Detalii Produs

5.Vă rugăm să verificați produsul înainte de utilizare și asigurați-vă că este în starea corectă.

6.Vă rugăm să verificați din nou de partea care are contact direct cu pacienții.

7.Vă rugăm să folosiți acest produs în conformitate cu manualul.

Detalii Produs

* Toate componentele acestui produs au fost inițial importate pentru a realiza o toleranță acceptabilă necesare pentru comenzile digitale și machine.By a face acest lucru,performanța produsului este mult mai stabil și de încredere.

* Folosind un Toshiba 0.3x0.3 micro-focus tub,imaginea este mai clară și mai delicată.Acest aparat folosit componente de la bine stabilite de furnizori,ceea ce ne permite să ofere clienților noștri un produs de înaltă calitate.Imagini detaliate Legate de Produsele Certificari Informații despre Companie FAQ Q1. Poate am o mostra pentru piesa de mana?

A: Da, noi bun venit eșantion pentru a testa și verifica calitatea.Probele mixte sunt acceptabile.Q2. Ce despre timpul de plumb?

O:Probă are nevoie de 3-5 zile, producția de masă are nevoie de timp de 1-2 săptămâni pentru cantitatea de comandă mai mult.T3. Ai vreo MOQ limita pentru comanda?

O: MOQ mici, 1 buc pentru proba de verificare este disponibil T4. Cum a face tu a livra mărfurile și cât timp ia să sosească?

A: Noi, de obicei, nava prin DHL, UPS, FedEx sau TNT.De obicei, durează 3-5 zile pentru a ajunge.Companii aeriene și de transport maritim, de asemenea, opțional.Q5. Este OK pentru a imprima logo-ul meu de pe piesa de mana?

O: Da.Vă rugăm să ne informați în mod oficial înainte de producție și confirma design-ul în primul rând bazate pe eșantionul nostru.Q6: îți oferim garanție pentru produse?

A: Da, oferim 1 ani garanție la produsele noastre.Q7: Cum să se ocupe cu aftersales?

A: în Primul rând, produsele Noastre sunt fabricate in stricta sistem de control de calitate și rata de defect va fi mai puțin

de 0,2%.

În al doilea rând, în timpul perioadei de garanție, vă vom trimite unul nou, cu noua ordine pentru cantități mici.Pentru

defecte lot de produse, vom repara și le retrimite la tine sau putem discuta despre soluții.

  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Origine: China Continentală

Recenzii