Fierbinte
(0 Recenzii)

PP Groove Previne Alimente De la care se Încadrează Off Baie Taburet Pentru Copii Toaletă Scaun Copii Adulți Ridicat de Siguranță

101.07lei 168.44lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

Nu se Tem De Picior Amorteala atunci Când folosești Toaleta: baia Noastră taburet asigură un confortabil unghi de descărcare de gestiune, care ajută la prevenirea picior amorțeală.

Puternic capacitatea portantă: Cu material plastic , acest scaun are o puternică capacitate portantă potrivit pentru adulți și copii.

Ridicat de siguranță: scaunele Noastre sunt echipate cu mâner picior și finisaj de Suprafață mâner, oferindu-vă copiii și persoanele în vârstă suficient sentiment de securitate pentru a le face stabile și nu este ușor să cadă.

Detașabilă cu Șurub de Stocare & Groove : Am adăugat un șurub detașabile de stocare caracteristică și o canelură pentru a preveni elemente de la care se încadrează, ceea ce face foarte convenabil de a folosi.

Ecologic & rezistent la apa: Realizate din materiale ecologice, nostru taburet este rezistent la apă și ușor de curățat.Potrivit pentru unisex, preșcolari, elevi de școală primară, adolescenți, adulți și vârstnici.

Caietul de sarcini:

Culoare:Alb, albastru, lotus rădăcină pulbere, culoare caise

Material: PP.

Dimensiune: Aprox 53*32*13 cm/20.87*12.60*5.12 inch.

Notă:

Acolo ar putea fi un pic de culoare distorsiunile datorate de calculator diferite rezoluții.

Ar putea fi o ușoară erorilor datorate de mână diferite de măsurare.

Pachetul Include:

Toaletă Pad Taburet *1

  • Origine: China Continentală

Recenzii