Fierbinte
(0 Recenzii)

12kw Fibre Mașină de Tăiere cu Laser de Oțel, Alamă Fibre Laser Masina de debitat cu Schimb de Masă Preț

221 912.91lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

12kw Fibre Mașină de Tăiere cu Laser de Oțel, Alamă Fibre Laser Masina de debitat cu Schimb de Masă Preț

Descriere produs din Fibra cu Laser Masina de debitat cu Schimb de Masă Preț: parametrii de Produse din Fibra cu Laser Masina de debitat cu Schimb de Masă Preț:

Zona de lucru 2000*6000mm Sistem de Control Cypcut cap de Tăiere BOCI BL641 tăiere cu laser cap Ghid feroviar Taiwan HIWIN 30mm șină de ghidare liniare de Transmisie Taiwan YYC de viteze și suport transmisie Componente Electronice franceză Schneider Motor axa X Inova AC Servo Motor 850w axa Y Inova AC Servo Motor 1300W axa Z Inova AC Servo Motor 400w Max Viteza de 120m/min Repeta precizie de poziționare de ±0,02 mm/m Accelerația Maximă 1.0 G Min lățime de linie 0,1 mm Cerințe de Alimentare 380V, 50/60Hz Mod de Răcire Apa de Răcire a Mașinii temperatura de Operare 0 ℃ -40 ℃ Format Grafic Sprijinit AI, BMP, DST, DXF, DXP, PLT

Cerere de Fibre Laser Masina de debitat cu Schimb de Masă Preț:

Materiale de aplicare:

Fibra de Echipamente de Tăiere cu Laser este potrivit pentru tăiere de metal cu Tablă de Oțel Inoxidabil(tub), Ușoară Placă de Oțel(tub), Tablă de Oțel Carbon(tub),

Aliaj de Oțel, Placă de Oțel de arc Foaie(tub), Placă de Fier(tub), Fier Galvanizat(tub), tabla Zincata, Aluminiu Placă(tub), Tablă de Cupru(tub),

Brass Tablă, Placă de Bronz, Placa de Aur, Argint Placă, Placă de Titan, Foaie de Metal, Placa de Metal Tuburi și Țevi, etc

Domeniu de aplicare:

Aceasta Fibra Mașină de Tăiere cu Laser este aplicat în prelucrarea tablei, aviație, zbor spatial, electronice, aparate electrice, metrou părți,

automobile, utilaje, componente de precizie, nave, utilaje metalurgice, lift, aparate de uz casnic, cadouri și meșteșuguri, instrument de prelucrare,

podoabă, de publicitate, de metal externe de prelucrare de fabricație diferite industrii de prelucrare.

Mostre de Fibre Laser Masina de debitat cu Schimb de Masă Preț:

Servicii:

1. 3 ani în calitate de garanție pentru întreaga mașină, 2 ani pentru generator laser. 1,5 ani pentru componente principale.

Aparatul cu părți principale(cu excepția consumabile) va fi schimbat gratuit, atunci când, dacă nu există nici o problemă în timpul perioadei de garanție.

2. Întreținere pe durata de viață gratuit.

3. Curs de formare gratuit la fabrica noastră.

4. Va oferim consumabile piese de la o agenție de preț atunci când aveți nevoie de înlocuire.

5. 18 ore de servicii on-line în fiecare zi, suport tehnic gratuit.

6. Masina a fost ajustat înainte de livrare, funcționarea disc și manual a fost inclus.Dacă există, de asemenea, orice întrebări, vă rugăm să-mi spui.

Despre noi:

FAQ:

T1. Înainte de a trimite-mi o anchetă pe cnc cu laser, este mai bine pentru tine să-mi ofere următoarele informații:

1) metalice sau non-metalice dimensiunea materială.Pentru că în fabrica noastră, avem diferite modele în funcție de zona de lucru.

2) materialele.

Metal/Acril/Placaj/MDF, etc?

3)vrei să grava sau tăiate?

Dacă se taie,mi-ai putea spune-ți grosimea de taiere?Deoarece diferite de tăiere grosimea nevoie de diferite tub laser de putere și cu laser de putere furnizor.

Q2. Dacă nu știi cum să folosești mașina, poți să ne învețe?

Da.Va vom trimite manual și ghid video în limba engleză, puteți învăța cum să opereze mașină.Dacă tot nu se poate învăța cum să-l folosească, noi vă putem ajuta prin "Teamviewer" ajutor on-line software-ul.Sau putem vorbi prin telefon,e-mail sau skype.

T3. Cât timp este timpul de livrare?

Pentru masini standard, ar fi de 10-15 zile; Pentru non-standard, utilaje si masini personalizate conform cerințelor specifice clientului, ar fi de la 15 la 20 de zile.

T4. Control De Calitate:

Întreaga procedură de producție va fi în mod regulat de inspecție și control strict de calitate.Complet, aparatul va fi testat pentru a face sigur că se poate lucra foarte bine înainte de a fi ieșit din fabrică.Masina noastra a trecut Certificat CE, European și American standard, deja exportate în mai mult de 100 de Țări.

Q5. Ai aranja transportul pentru masini?

Da.Pentru CIF sau DDU DAp preț,vom aranja transportul pentru tine.Pentru EXW preț, clienții au nevoie pentru a aranja transportul de la sine sau agenții lor.

Contactați-ne:

Nume: Winnie Xu

Mob&Whatsapp: +86-19862191443

Wechat: 13165291807

Skype:[email protected]

E-mail:export37(la)acctekgroup.com

Site-ul:https://www.acctekgroup.com

https://www.accteklaser.com

https://www.acctekcnc.com

  • Sistemul de conducere: Inova AC Servo Motor(Axa X 850W, 1.3 KW pentru Axa Y, 400W pentru Axa Z)
  • Tip Laser: Fibra Laser
  • Sistem de Control: Cypcut FSCUT2000C controller
  • Zona de lucru: 2000*6000mm
  • transmisie: Cremalieră și pinion
  • Certificare: ce
  • Tip: AKJ2060FBC
  • Nume De Brand: AccTek
  • Numărul De Model: AKJ2060FBC
  • Numele produsului: 12kw Fibre Mașină de Tăiere cu Laser de Oțel, Alamă
  • moq: 1 Set
  • Cuvinte Cheie: Fibra Laser Masina de debitat cu Schimb de Masă Preț
  • Capul De Tăiere: BOCI BL641 tăiere cu laser cap
  • Origine: China Continentală

Recenzii