Fierbinte
(0 Recenzii)

Masina De Ventilație Ventilator Solar Auto Capotă Auto Ventilator Radiator Solare Masina Desuperheater Puternic De Putere-Alb

103.36lei 172.26lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Masina de Ventilație Ventilator Solar Auto Capotă Auto Ventilator Radiator Solare Masina Desuperheater Puternic de Putere-Alb Acum, un fel de verde de protecție a mediului produsul este introdus, care folosește energia solară pentru a converti energia, face fan roti rapid, și este în poziție verticală.Atâta timp cât nu există lumina soarelui, acesta va rula mai repede.Puteți lua gaze nocive în mașina în 10 minute, și de a respira și de a-l otrăvească.Proprietarii de automobile sunt esențiale!

material: plastic

Culoare așa cum se arată

caracteristici de produse

1. De răcire 2. Dezodorizarea 3. Detoxifiere 4. Dezaburire în zilele ploioase 5. Protejarea aparatelor electrice în mașină 6. Aplicabile scop general de vehicule.

2. Detoxifiere: temperatură Excesivă în mașină va lansa 20 de ori de toluen, (toluen toxicitate va provoca avort al femeilor gravide și hematologice cancer de copii)

3. Dezodorizare: mirosul de fum este evacuat din mașină pentru a păstra aerul din interiorul masinii curat.

4. Răcire: Când introduceți prima masina, nu mai simt înfundat.

5. Sănătate: convecție Aer este bun pentru sănătate, astfel încât tu și familia ta se pot bucura de un non-toxice și inofensiv de echitatie mediu.

6. Protecție de aparate electrice: performanța și durata de viață a aparatelor electrice și electronice de articole în mașină vor fi afectate de temperaturi ridicate.

7. De economisire a energiei: atunci Când temperatura în interiorul mașinii se află într-un non-temperatură înaltă de stat, aer condiționat în mașină întotdeauna va intra în vigoare după fiecare unitate.Cu ea, masina ta va fi rece și eficient de combustibil.

Conținutul Pachetului:

1 x ventilator de evacuare

1 x fix bandă lungă

1 x fixă pe benzi

1 x manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Tensiune (V): 12V
  • Nume De Brand: Cikuso
  • Putere (W): 25W
  • Funcția De Sincronizare: Nici O Sincronizare
  • Funcția De Control De La Distanță: No

Recenzii