Fierbinte
(0 Recenzii)

ID150mm 220V Electrice Duza Butoi Extruder Banda de Încălzire din Ceramică Banda de Încălzire pentru Masina de Turnare prin Injecție 300-500 Grade

301.73lei 377.16lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

ID150mm 220V Electrice Duza Butoi Extruder Banda de Încălzire din Ceramică Banda de Încălzire pentru Masina de Turnare prin Injecție 300-500 Grade de sarcini Numele Produsului: Ceramică Banda de Încălzire Material: otel Inoxidabil/ceramica Tensiune de alimentare: 220V Diametru Interior: 150MM Inaltime:75mm/100mm Pachet: 1 buc x din oțel Inoxidabil ceramică trupa încălzire Aplicație:extruder/injecție mașină Suflare Mașină/Bandă mașini de tăiere/instrumente medicale, etc. Putem personaliza banda de încălzire în funcție de cerințele dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de dimensiuni speciale.Multumesc!!!

Instalare Atenție:

Putere internațională a toleranței este de -10%, +5%.

Despre Transport:

1. Livrăm doar elementul specifice și a confirmat adresa indicată de client în ordine.Înainte de a cumpăra, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

3. Noi vă va oferi numărul de urmărire (curier numărul), după expediere.

4. Noi NU suntem responsabili pentru orice import, taxele vamale sau vamale întârziere.Cumpărătorul nu poate solicita pentru a anula licitație sau cerere de rambursare în conformitate cu această situație.Vă rugăm să verificați cu autoritățile fiscale locale ÎNAINTE de licitare.Cu toate acestea, cele mai multe dintre produsele noastre pot ajunge la cumpărători, fără taxe.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Atunci vom îmbunătăți serviciul nostru imediat.

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și de cooperare cu noastre sincere!

  • Cerere: extruder/injecție mașină Suflare Mașină/Banda masina de debitat
  • Diametru Interior: 150mm
  • Pachet: 1 buc/pachet
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Boiler Electric Părți
  • Material: Oțel inoxidabil/ceramica
  • Tensiune: 220V
  • Nume De Brand: CN TOPHEAT

Recenzii