Fierbinte
(0 Recenzii)

Vedere din spate Camera de Rezervă se Potrivesc pentru perioada 2014-2018 Jeep Cherokee 2.4 L 3.2 L (56038991AG)

227.41lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Vedere din spate Camera de Rezervă se Potrivesc pentru perioada 2014-2018 Jeep Cherokee 2.4 L 3.2 L număr Parte:56038991AG vă RUGĂM să NE TRIMITEȚI VIN# (NUMĂRUL de IDENTIFICARE al VEHICULULUI) ÎNAINTE de a COMANDA ACEASTĂ PARTE ,SAU ÎN CASĂ,LASĂ-ȚI VIN DETALII ÎN "MESAJ de LA VÂNZĂTOR SAU de CONTACT ",ACEASTA ESTE HIGHTLY RECOMANDAT.CU TOATE ACESTEA, SE ÎNTOARCE ÎNTR-ADEVĂR PIERZI ȘI TIMPUL NOSTRU PRETIOS.ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEM ASIGURAȚI-VĂ CĂ SE VA POTRIVI AUTOVEHICULULUI.MULTUMESC Despre Noi: Vom Sta în Spatele Nostru de Piese de schimb Cu Acoperire Puteți Conta Pe.PESTE 20 de ANI DE EXCELENTA in SERVICII satisfactia Dumneavoastra este prioritatea noastră.Politica de retur:

Contactați-ne pentru a aranja pentru orice returnare.

Părțile trebuie să fie resaleable și în ambalajul original.

Nu putem lua înapoi piese folosite,instalat sau a încercat părți.

Ne rezervăm dreptul de a refuza și de a reveni orice piese găsim au fost instalate, sunt folosite sau nu îndeplinesc criteriile de mai sus.

Cerere de retur trebuie să fie în limite normale valabil perioadă.

NU există se ÎNTOARCE pe componente Electrice, componente sau piese care necesită CODARE/PROGRAMARE, cu excepția cazului în care o parte este returnat în ambalajul original, nedeschis (sigilat) cutie/pachet.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă Rugăm să nu ezitați să contactați cu noi .

Unul dintre reprezentanți de servicii pentru clienți va răspunde la întrebările dumneavoastră prompt.

În cazul improbabil în executați în orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Permite-ne posibilitatea de a adresa dvs. de îngrijorare.

Transport

De obicei, coletul poate fi livrat in 24-48 de ore, cu excepția unor părți trebuie să fie achiziționate de la producător.

Pentru transportul maritim internațional, de obicei ,există o ultimă milă număr de urmărire, pentru ultimul kilometru număr de urmărire, vă Rugăm să ne contactați pentru detalii.

Datorită Transport maritim internațional limita despre baterie, Baterii electrice, unități trebuie să fie eliminate înainte de livrare, multumesc mult pentru amabilitate, înțelegere.

Instalarea Sugestie

Noi recomandăm instalarea trebuie facuta de catre un tehnician certificat în local Dealer autorizat.Părțile pot să nu funcționeze bine dacă instalarea nu se efectuează prin certificate de mecanic!

Memento Special:unele părți nevoie de programare pentru a se potrivi autovehiculului după instalare.Vă rugăm să consultați detaliile locale cu certificate tehnice.

  • Origine: China Continentală

Recenzii