Fierbinte
(0 Recenzii)

Carbon activat Saci de Praf Înlocuiți Pentru Roborock S8 Pro Ultra/S8 Plus/G10S/Pro/Pur/Q5/Q5+/Q7/Q7+/Q7 Max/Q7 Max+/T8 Plus

78.46lei 98.09lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Carbon activat Saci de Praf Înlocuiți Pentru Roborock S8 Pro Ultra/S8 Plus/G10S/Pro/Pur/Q5/Q5+/Q7/Q7+/Q7 Max/Q7 Max+/T8 Plus

[Bună Etanșare] --- sacul De praf este facut din topitură suflată țesături și materiale textile nețesute, combinat cu stația de epurare poate capta în mod eficient 99.7% din praf ultra-fine până la 0,3 particule minuscule.

[Auto Lock] --- Se va bloca automat atunci când ridicați sacul de praf, de etanșare complet sac de praf de admisie pentru a asigura praf și murdărie rămâne în interiorul sacului.

[Sfaturi pentru Utilizare] --- În scopul de a păstra funcționare robot la cele mai bune, vă rugăm să curățați și înlocuiți piesele la timp.Dacă aveți alergii și animale de companie la domiciliu, este recomandat să înlocuiți sacul de praf la fiecare 2-3 săptămâni.

Capacitate mai mare - capacitate mai Mare - premium pungi au o capacitate mai mare decât orice alt sac, permițându-vă pentru a colecta mai mult praf și de a prelungi timpul de utilizare.

Compatibilitate - geanta Premium compatibil cu pentru Roborock modele S8/S8 Plus/S8 Pro Ultra/G10S/ G10S pro/ G10S pur/Q5/Q5+/Q7/Q7+/Q7 Max/Q7 Max+/T8 plus

Modele Compatibile:

Pentru Roborock S8

Pentru Roborock S8 Plus

Pentru Roborock S8 Pro Ultra

Pentru Roborock Q5

Pentru Roborock Q5+

Pentru Roborock Q7

Pentru Roborock Q7+

Pentru Roborock Q7 Max

Pentru Roborock Q7 Max+

Pentru Roborock G10S

Pentru Roborock G10S PRO

Pentru Roborock G10S pur

Pentru Roborock T8 plus

Culoare: alb+albastru+mov

Material: non-țesute tesatura

Conținutul Pachetului:

4 x Alb Carbon Activat Saci de Praf

4 x Violet Carbon Activat Saci de Praf

4 x Albastru Carbon Activat Saci de Praf

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii