Fierbinte
(0 Recenzii)

2 Bucata Cu Role Perie De Înlocuire Kit De Plastic Pentru Redkey W12 3-În-1 De Auto-Curățare Fără Fir Umed Uscat Aspirator Piese De Schimb

71.84lei 115.90lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Selectate plastic de înaltă calitate, materiale, durabil, de lungă durată, rezistent la coroziune, rezistent la uzura si extrem de fiabile.Cunosc stricte standarde de control de calitate.

Poate elimina în mod eficient praful, firele de par, particule, etc. pe teren, să păstreze camera curată și reduce praf, polen și alte alergeni în respirație.

Prin înlocuirea perie accesorii cap la fiecare 2-3 luni în funcție de frecvența de utilizare, cea mai bună performanță poate fi menținută.

Nu este ușor deformat, nici nu va deteriora mobilier și masă.Profesionale de fabricație, tehnologia superb, îmbunătăți în mod eficient eficiența de lucru a aspiratorului.

Montarea:se Potrivesc pentru Redkey W12 3-în-1 de Auto-curățare Aspirator

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:Plastic

Conținutul Pachetului:

2 x perie cu Role

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

2 Bucata Cu Role Perie De Înlocuire Kit De Plastic Pentru Redkey W12 3-În-1 De Auto-Curățare Fără Fir Umed Uscat Aspirator Piese De Schimb

  • Origine: China Continentală

Recenzii