Fierbinte
(0 Recenzii)

3X Copt Pâine Machine Palete de Frământare Cârlige din Oțel Inoxidabil Lama de Frământare Pentru Mașini de Copt Pâine

36.04lei 60.09lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[Înlocuire pâine machine cu zbaturi], de Asemenea, cunoscut ca o frământare zbaturi, lama de frământare și lamă cu zbaturi

[Bun ajutor în bucătărie Cu filtru de pâine, frământare poate ajuta să se pregătească o varietate de mâncăruri delicioase într-un proces simplu.Acesta este un bun ajutor în bucătărie.

[Convenabil de a transporta] portabile de copt pâine instrument are o dimensiune rezonabilă și lumină greutate.Este confortabil pentru a transporta și este foarte potrivit pentru acasă, de camping și de călătorie.

[Ușor de curățat și de a folosi] producatorul De pâine mixing paddle este non-stick acoperite, ușor de curățat.Utilizați numai o cârpă pentru a șterge.Acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

[Instrument practic] producatorul De pâine poate fi folosit ca o piesă de schimb pentru cel vechi, potrivit pentru cele mai multe factorii de decizie de pâine, un instrument practic.

Culoare: Negru

Material: otel carbon

Dimensiune: 6.6x1.8x3.9cm

Conținutul pachetului:

3x breadback zbaturi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii