Fierbinte
(0 Recenzii)

Bluetooth Inteligent RGB LED Lampă de Birou, Sală de Jocuri Atmosferă de Lumină, Estompat & Notă Muzicală Lumina de Noapte, Perfect pentru Petrecerea

26.62lei 44.34lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristică

【Muzică de sincronizare și-a construit-in microfon】inteligent lampa de birou are un built-in de înaltă sensibilitate microfon.Când muzica și lumina modul de sincronizare se aprinde LED lumină, lumina va urma ritmul muzicii și de a schimba culoarea sensibil, aducând o fantezie fermecătoare atmosfera.Sincronizarea luminile de muzica preferată în timp ce de relaxare sau de dans este o experiență mare.

【Mai multe Culori Display】RGB lumini cu LED-uri oferă o varietate de culori vii, diferite moduri de BRICOLAJ, și minunate culori calde și lumina zilei albi.Acest evaziv starea de spirit de lumină pot satisface nevoile dvs. de iluminat în medii diferite.

【Creative DIY】Modul Dezlănțui imaginația ta!Nota de lumină pot fi controlate prin intermediul butoanelor, o telecomandă și un Bluetooth app care vă permite să creați-vă propriul mix de culoare, și activa sau dezactiva în mod automat.Baza poate fi rotită cu 180°, puteți să-l puneți pe masă ca un decor sau stick-l pe perete ca o lampă de perete, un unic aspect elegant, care va face cele mai heather pentru mass-media sociale și de momente!

【Largă Utilizare】Culoare schimbare lumini sunt utilizate pe scară largă în camera de zi, dormitor, sala de mese, hotel, bar Se răspândește lumină ambientală, setați orice stare de spirit vrei, mai multe culori și milioane de colorat efecte de lumină pentru orice spațiu pe care doriți sau activități pentru a oferi o atmosferă corespunzătoare.Transformă instantaneu orice spațiu de locuit de la ordinar la extraordinar, e o atmosferă ideală instrument pentru acasă.

【După-vânzare de servicii】Ne-am angajat pentru a aduce iluminare mai bună, și noi, de asemenea, grijă despre experiența ta!Dacă aveți orice întrebări despre produsele pe care le-ați primit, vă rugăm să ne contactați prin Cursuri-calificare-acreditate.ro, vă vom oferi servicii satisfăcătoare

Caietul de sarcini

Nume: notă lampa

Margele lampa: 144 lumini/metru

Putere: 20W

Iluminat: RGB Symphony

Corpul de lumina culoare: negru

Material: aluminiu + fier

Greutate: 540g

Control: APP control de la distanță

Alimentare: 5V

Despre Service

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.

2. Dacă orice probleme vine la tine, vă rugăm să nu vă faceți griji.Puteți să ne contactați în primul rând.Promitem că vom încerca tot posibilul pentru a ajuta.

3. Vă rugăm să acorde o atenție la diferența de timp dintre noi.Lucrăm în China.

  • Este De Becuri Incluse: No
  • Tip De Element: Lămpi De Masă
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: IWP
  • Cuvântul Cheie 1: Modul Muzică, decorare camera

Recenzii