Fierbinte
(0 Recenzii)

Masina Consola centrala Pernă Pad, Universal rezistent la apă și Anti-Scratch Cotiera Pernele de Acoperire Protector -

23.78lei 37.72lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Anti-Zero și rezistent la apa - stratul de suprafață al nostru cotiera pad este PU, Care posedă rezistent la uzura, Ati-zero și rezistent la apa.Ușor rezistă de zi cu zi zgârieturi, pete, puteți șterge cu ușurință-l curat.Pot fi folosite in toate anotimpurile

Suport confortabil - Scuti de stres pe cotul în timp ce de conducere și să păstreze brațul de transpirație de pe consola centrala.Vă regla confortabil brațul plasarea poziție în conducere, să depună Eforturi pentru a vă oferi o experiență mai bună de conducere.

Potrivit pentru cele Mai multe Vehicule - dimensiunea este De 7.5 x 12.6 inch, Universale se potrivesc mot de autoturisme,Suv-uri.Vă rugăm să măsoare consola centrala dimensiune inainte de a cumpara pentru a evita dimensiunea greșit.

Perfect design - Spori cotiera confort, vă oferă o experiență de conducere confortabilă, Dar, de asemenea, oferă o protecție completă pentru consola centrala, pentru a Preveni de la daune, Scuffs, Scurgeri, Praf, animale de Companie gheare și degetele lipicioase.

Ușor de Instalare - masina cotiera capacul este conceput cu dublu elastic elastic band, Îndepărtarea și instalarea sunt foarte convenabil, Care poate fi fixat pe consola centrală, fără unelte.

Culoare: Rosu

Material: PU

Conținutul Pachetului:

1x Consola centrala Pernă Pad

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii