Fierbinte
(0 Recenzii)

Caroserie Dent Nivelare Ciocan de Reparare Pen Îndepărtarea Tragator Apăsați în Jos Instrumente D7WD

96.41lei 130.26lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caracteristici:

Fabricat din aliaj de aluminiu, acest dent ciocan este puternic și durabil, nu este ușor să fie deteriorat sau deformat.Pe cap de cauciuc pot proteja suprafețele de masina ta de la zgârieturi și urme.

Acest dent îndepărtarea ciocan vine cu 7 diferite bat cap pe care le puteți alege în funcție de mărimea și forma de urme de lovituri.

Dacă aveți nevoie pentru a repara urme de lovituri pe motociclete, automobile, frigidere sau mașini de spălat, nostru dent îndepărtarea ciocan le poate ocupa.Ea are, de asemenea, un cap din cauciuc moale pentru a preveni zgârierea vopselei pe suprafețe.

Oricine poate repara masina urme de lovituri cu acest dent îndepărtarea ciocan, abilități profesionale, sau sunt necesare unelte.Doar atingeți dent cu un ciocan de aluminiu și urmăriți-l să dispară.Nu aveți nevoie pentru a picta peste dent, economisind timpul și banii.

Acest dent de reparare ciocan este un compact și ușor de folosit instrument care poate repara urme de lovituri pe mașini de spălat, frigidere, masina si alte suprafete metalice.Puteți alege dreptul de sâni pentru a repara diferite dimensiuni si forme de urme de lovituri, fără a necesita vopsire sau deteriorarea originalpaint.Ciocanul este fabricat de înaltă calitate de metal și cauciuc, făcându-l puternic și durabil pentru utilizarea pe termen lung.Obține acest dent de reparare ciocan și aparate pentru condiții inițiale.

Caietul de sarcini:

Material:Aluminiu

Dimensiuni:Ca Imaginea Prezentată

Pachetul Include:

1x Dent de Reparare Ciocan

Notă:

① .Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

② .Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

  • Numărul De Model: D7WD7HH805655
  • Material: Aluminiu
  • Dimensiune: As Picture Shown
  • Origine: China Continentală

Recenzii