Fierbinte
(0 Recenzii)

EXN EXN03 EXN03R Degroșare Frezare Cutter Bar C16 C20 C24 C25 C32 LNMU0303ZER Repede Alimentare față-verso a Introduce Strung CNC Piese

109.37lei 210.35lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Atenție: vă Rugăm să confirmați dacă produsul modelul achiziționat și adresa sunt corecte înainte de plasarea unei comenzi.Odată ce bunurile sunt expediate, nu putem schimba modelul produsului și adresa.

Pachetul include:

1buc EXN milling cutter bar

Notă: frezare introduce nu este inclus

Vid De Stingere - Anti-Vibrații

Tratament termic la temperatură înaltă de instrument de coadă, îmbunătățirea în mod semnificativ puterea și durabilitatea instrumentului corp

La poziția șurub fixare de design asigură o potrivire strâns între blade slot iar lama, asigura o rigiditate mare și o mai bună efect de prelucrare.

Fabricat de înaltă calitate importate din aliaj de otel.SKD11 materialul tratamentul termic greu de prelucrare dură de mare rezistenta la uzura, îmbunătăți în mod eficient eficiența de lucru

Întărit și călit/Puternic și durabil

Lama groove design, mai bine de compresie din lama

Călire în vid

Parametrii de produse

Brand:GUS

Nume produs:EXN03 rapid hrana freze Bar

Numărul de muchii de tăiere:2T 3T 4T 5T

Introduce:LNMU0303ER (introduce nu sunt incluse, nevoie pentru a cumpara separat)

Caracteristici principale:

Tratament termic și apoi termina de prelucrare a introduce poziția slot atingând pentru a asigura acuratețea, cu mai bine de tenacitate, putere mai mare, pentru a preveni popping instrument.

Științifice și rezonabile blade design face o prelucrare mai ușoară și chip de ștergere de mai fina.Viteza de avans rapid hrana instrument de timpul de prelucrare este de 3-5 ori mai mare față de cel convențional tool.By folosind cea mai rapida metoda de alimentare pentru a elimina excesul de materiale în procesul de prelucrare, clienții pot economisi timpul de procesare, pentru a îmbunătăți eficiența de prelucrare, și comprima costurile de procesare.

Aplică metode de prelucrare

Prelucrarea dur

Excavare de prelucrare

Slot/cut în prelucrare

Pas de prelucrare de suprafață

Apartament de prelucrare

Notă:

programare aproximativă unghiul R = R1.6

Setări incorecte va duce abrazive toolto fi casate

1. Noi avem propria noastră fabrică și profesionale CNC instrument post-echipa de producție.Vindem piese de mașini CNC în vrac.Suntem un producător profesionale de masini CNC de portscule.Set cercetare și dezvoltare, producție și vânzări într-o singură.Compania dispune de echipamente avansate de prelucrare, echipamente de testare și de personal profesional și tehnic.

2. În principal produce de înaltă precizie BT toolholders, HSK toolholders, ISO toolholders, keyless toolholders, pullback toolholders, ax test de precizie, bare, de mare precizie pensete și alte produse.

3. În funcție de cerințele clientului, ne pot proiectarea și fabricarea de diverse înaltă calitate non-standard cuțite cu mâner.

să acorde o atenție:

Din cauza diferitelor politici din diferite țări/regiuni, atunci când mărfurile trec prin vamă "cumpărătorul ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale."

De vămuire se referă la: "cumpărătorul trebuie să plătească taxe vamale sau de a prezenta unele informații despre bunuri.Vă rugăm să contactați vamale pentru a finaliza procesul de vămuire, astfel încât să se evite eșecul de vămuire și provoca bunuri să fie returnate."

Despre livrare

Garantam livrare în termen de 72 de ore de la plată.

Ora de sosire depinde de destinație și de alți factori, de obicei, durează 20 la 35 de zile pentru poștă (Cursuri-calificare-acreditate.ro standard de transport maritim, Cainiao speciale de bunuri linie - standard, China Post Înregistrat Parcelă, etc.).Dacă ați cumpărat bunuri de valoare ridicată și alege livrare expres (DHL, EMS, UPS-uri etc), cumpărătorul ar trebui să plătească taxele vamale datorate pentru politici diferite în diferite țări/regiuni.

Despre post-vânzare

Dacă produsul are probleme de calitate sau de livrare de eroare, vă rugăm să ne contactați înainte de a disputa apare, vom accepta înlocuire sau de restituire

MODUL DE TRANSPORT

TRANSPORT ACTUALITATEA

FEEDBACK-UL DVS. ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU NOI!

Dacă sunteți mulțumit cu

produsul și serviciul nostru.

Ne Pleaseleave de feedback pozitiv si un comentariu 5 stele!

  • Lungimea Totală: 150L 200L
  • Numărul De Model: EXN03R
  • Tip: Degroșare End Mills
  • Diametru: C16 C20 C24 C25 C32
  • Material: SKD11
  • Lama conta: 2T 3T 4T 5T
  • Aplicabile de inserție: LNMU03030ZER-MJ
  • Nume De Brand: GUS
  • Origine: China Continentală

Recenzii