Fierbinte
(0 Recenzii)

6PCS Pentru OKP Viața K2 K3 K4/Lefant M210 M210S M210B M213 Robot Aspirator Perie Laterală Filtru Hepa Mop Oar Accesorii

46.81lei 66.90lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

De Brand nou, de înaltă materiale de calitate, bine facut, durabil, și foarte compatibil cu echipamentul.

curățați accesoriile păstra casa ta robot la performanțe de vârf.Accesoriu conținutul sunt ușor de îndepărtat și înlocuit, ca parte din întreținerea de rutină.De asemenea, reduce infiltrarea de praf, polen și alte alergeni în aerul pe care îl respiri.

În scopul de a obține cele mai bune de curățare și efect de filtrare, accesorii de curățare ar trebui să fie înlocuit la fiecare 2-3 luni în funcție de frecvența de utilizare.

Mop de robot de măturat strada este de obicei folosit pentru a șterge masă pentru a elimina petele și urmele de pe pământ.Mop ridică murdăria și resturile pentru un aspirator podea, pentru a permite o curățare mai amănunțită.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:fibra de

Conținutul Pachetului:

6 x mop pânză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

  • Origine: China Continentală

Recenzii