Fierbinte
(0 Recenzii)

Cele Mai Recente African Tesatura Dantelă Broderie Aurire Brocart Țesut Design Francez Jacquard Tul Dantela Tesatura Pentru Nunta, Ziua De Nastere

1 875.16lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

bine ati venit la magazinul nostru!

Despre utilizarea produsului:

Această dantelă pot fi folosite pentru rochii de petrecere, rochii de bal, rochii de domnisoare de onoare, rochii de mireasa, fețe de masă, mobilier de acasă, eveniment decoratiuni, artizanat DIY etc.

Despre Taxe Vamale

Unele țări pot percepe taxe de import la vama, mai ales în Europa,cumpărătorul va fi responsabil pentru datoria în cazul în care apare.În cazul în care cumpărătorul nu clar vamale și a reveni la colet, nu va fi capabil de a rambursa plata.

Despre diferența de culoare

Vă rugăm să înțelegeți că mărfurile pot fi diferență de culoare.

Toate elementele sunt luate în obiecte reale, dar, uneori, din cauza diferite de iluminare sau de Unghiul de fotografiere, și fiecare monitor are diferite parametrii de culoare, va duce la o diferență de culoare de problemă.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a restabili culoarea reală, dar nu putem garanta că culoarea vedea descrie cu precizie culoarea adevărată a produsului.

pls rețineți că diferența de culoare nu este o problemă de calitate.

Servicii Și Feedback-Ul

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Dacă primiți element și sunt mulțumit, vă rugăm să ne lăsați un rezultat pozitiv de cinci stele!

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul astfel încât să putem rezolva orice probleme ați putea avea.

  • Origine: China Continentală
  • CN: Guangdong

Recenzii