Fierbinte
(0 Recenzii)

De Halloween Izolate masa de Prânz Sac Reutilizabil Termică Cooler Bento Tote Pungi cu Curea de Umăr Ajustabilă pentru Activitatea de Turism Picnic

255.62lei 399.40lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Caietul de Prânz sac dimensiuni: L: 9 x W: 5 x H: 7,8 cm.Se poate potrivi perfect caseta de masa de prânz, gustări, fructe, și chiar shake de proteine sticle.

Material -- sac de masa de Prânz este fabricat din poliester, care este puternic si durabil.Captuseala interioara din caseta de prânz este EVA și PE bumbac, care este ușor de curățat în inevitabilul preaplin situație.pot fi păstrate la temperaturi ridicate și scăzute cât mai mult posibil pentru a îmbunătăți calitatea produselor alimentare, prospețime și gust.

Design-cutie de Prânz poate fi ținut în mână, cross-body, și cross-body cureaua este detasabila, și este ușor pentru a comuta între cele două moduri.Există un buzunar cu fermoar pe partea din față pentru telefonul dvs., tacâmuri, cărți și mai mult.Principalele buzunar poate deține cutii bento, băuturi, gustări, etc.

Funcția -- Personalitate model de design, care este foarte potrivit pentru Copii, Adolescenți, Adulți ,Băieți și Fete.Acest sac de masa de prânz poate fi folosit ca o zi de școală masa de prânz sac, sac picnic, diverse geanta, bagaj de băuturi, cutii bento, fructe, snacks-uri, etc.

Servi-Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, suntem bucuroși să vă ajute.Distreaza-te în fiecare zi!

  • CN: Guangdong
  • Origine: China Continentală
  • Material: Poliester

Recenzii