Fierbinte
(0 Recenzii)

Auto Circuit Tester Pen de la 3v la 6v 12v 24v 70v Tensiune Tester Tester de Lumină de Siguranță Pen Vehicul Auto de Testare a Circuitului de Sonda Ecartament Z9v6

16.27lei 29.09lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

3-70V Digital Circuit Electric LCD Tester bec de Testare Camion Masina de Tensiune Sondă Pen

Caracteristici:

Aplicarea pe scară largă: auto Profesionale circuit tester/testare a circuitului de lumină cu 3V-6V-12V-24V-70V DC gama de testare, ideal pentru verificarea diferitelor vehicule electrice circuite, verificarea rapid faruri auto, stopuri, semnalizare circuite, defect prize, siguranțe conexiuni, și alte cablaje si circuite.

În condiții de siguranță: Echipat cu cupru pur clip și izolație capac de protecție, care pot apuca mai bine corpul și șuruburi, izolare protecție împotriva șocurilor electrice.Circuitul cu linia de funcția de protecție, mai sigur și mai arde-rezistent.

Calitate Made: Ascuțite din oțel inoxidabil sonda pentru piercing fire, de asemenea, pentru greu-la-ajunge la zonele înguste.Heavy-duty test corp de lumină construite cu de înaltă calitate ABS, sparge-dovada, mai durabil decât în mod normal luminile de testare.

Convenabil de Utilizare: de Înaltă calitate de 1,8 m lungime destul de PU sârmă de arc oferă o mai mare flexibilitate, mai ușoare și mai durabile decât în mod normal fire de cablu, convenabil pentru utilizare și depozitare și, împreună cu dimensiuni mari aligator clip de ușor cu o singură mână.

Caietul de sarcini:

Tip: Digital Circuit Electric Tester

Gama de tensiune: 3V/6V/12V/24V/70V DC

Lungime cablu: 0.6 m-2.8 m

Bec: 3 Watt Bec

Material de Mâner: Insulative ABS

Aplicare: Auto, faruri, stopuri, semnalizare circuite, defect prize, siguranțe conexiuni, și alte cablaje si circuite.

Pachetul Include:

1 x Circuit de Tensiune Tester

Dacă există orice întrebări, contactați-ne, vom fi întotdeauna aici pentru tine.

Vă mulțumesc pentru atenție, Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

  • Electronice: Da
  • Numele Modelului: automobile circuit tester
  • Tensiune: 3V/6V/12V/24V/70V
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Alte
  • Extern De Certificare De Testare: CCC
  • Caracteristici Speciale: Alte

Recenzii