Fierbinte
(0 Recenzii)

1 Bucata Mini Ventilator Electric Acasă Desktop Desktop Spray De Atomizare Ventilator Portabil Mini Umidificare Fan

161.87lei 204.90lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

1 Bucata Mini Ventilator Electric Acasă Desktop Desktop Spray De Atomizare Ventilator Portabil Mini Umidificare Fan

lumini colorate pot controla în mod liber de culoare, puteți alege cele mai potrivite lumina de noapte atunci când se odihnesc

Portabile de aer conditionat este alimentat de la portul USB, care poate fi conectat la un adaptor de alimentare mobil, calculator, etc. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în aer liber cu o baterie reîncărcabilă de alimentare mobile.

Atunci când nu doriți să porniți principal de aer condiționat în casa ta, puteți activa portabil de aer conditionat, mini portabil balsam este perfect pentru răcirea camerei.Nu vă faceți griji despre facturile de energie electrică mai, bucurați-vă de mini răcitorului de aer pentru doar câțiva cenți!

Acesta poate fi folosit ca un ventilator cu trei viteze, care poate fi ajustat.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un umidificator prin adăugarea de apă.Adăugarea de cuburi de gheață va avea o mai bună efect de răcire

Putere de intrare:5V 2A

Putere nominala:10W

Capacitate rezervor de apă:900ml

Poziția de viteze:trei trepte de reglare

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:Plastic

Dimensiune:210x302x210mm

Conținutul Pachetului:

1 * Umidificare fan

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii