Fierbinte
(0 Recenzii)

6 Pack Vid Podea Duza Furtun Compatibil Pentru Shark Navigator Lift-Away Aspirator NV350, NV351, NV352, NV356,NV357

163.40lei 291.80lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

U MODEL: Compatibil cu Shark Navigator Lift Departe de vid modele NV350, NV351, NV352, NV356, NV357, UV440. Înlocuiți partea Nr 193FFJ.

LAVABIL si REUTILIZABIL: duza furtunurile pot fi lavabile și reutilizabile, asigurând viață lungă.Este recomandat să înlocuiți-l la fiecare 2-3 luni pentru a menține vid curat.

De ÎNALTĂ CALITATE: Realizate din materiale de înaltă calitate, cu etanșare perfectă, durabilitate și siguranță asigură o mai profundă și mai curat la suprafață.Și dispozitiv de aspirare capcane acarieni, polen, praf de uz casnic și alte particule.

UȘOR DE instalat: pur și simplu scoateți furtunul vechi și instalați noul furtun

Culoare:gri

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

6 * Vid accesorii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Aspirator Piese

Recenzii