Fierbinte
(0 Recenzii)

1 Rola Reutilizabile Cicatricilor Îndepărtarea Foi,Silicon Cicatrici Foi de înregistrare pentru Cicatrici Chirurgicale,Vindecare Cheloide,C-Secțiune,Burtă Tuck,Arde,Acnee

18.60lei 33.80lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Materii prime: Silicon gel pad, pad strat de protecție, hârtie de presă

Caietul de sarcini: 4*50cm; 4*100cm;

Despre acest articol

1. Prevenirea și Reducerea Noi si Vechi Cicatrici: Dacă este vorba de cicatrici de la răni vechi, arsuri, interventii chirurgicale, sau altele noi, din silicon cicatrice foi lucra la fel de bine pe ambele.Acestea împiedică formarea de umflate și decolorate cicatrici în timp ce reducerea durere, mâncărime și disconfort asociate cu post-intervenție chirurgicală sau un prejudiciu de vindecare.Nostru silicon medical de ștergere de cicatrice foi sunt testate clinic pentru a fi non-toxice si un tratament eficient.

2. Confortabil Cicatrice Tratament: Efectuate cu ultra-subțire, respirabil și țesătură flexibilă în loc de cauciuc natural latex, silicon cicatrice foi pentru cicatrici oferă o combinație unică de confort și protecție.Aceste cicatrice silicon benzi sunt realizate într-un ton mai aproape de piele naturala de a rămâne mai puțin vizibile la toate în timp ce se vindeca.

3. Nici o Durere, Tot Câștig Cicatrice Reducere Tratament: Regulată și continuă de utilizare în mod corespunzător la direcțiile pot efectiv să se înmoaie, aplatiza și diminua noi și vechi cicatrici într-o perioadă scurtă de aproximativ 4-8 săptămâni, deși rezultatele pot varia de la persoană la persoană.Minimiza noua formarea de cicatrice și de a face cele vechi flata, mai lin și mai puțin vizibile.Restabili pielea pentru o mai natural textura si culoare.

4. Cel mai bun Tratament Cicatrice pentru o Varietate de Cicatrici: Silicon Cicatrice Foi poate fi utilizat pentru a trata cicatrici hipertrofice, cheloide, chirurgicale și funcționarea cicatrici, leziuni, arsuri și cicatrici acnee.Ele sunt, de asemenea, eficiente în reducerea aspectul de vergeturi.

5. Lavabil si Reutilizabil cu un nivel Superior de Aderență: silicon cicatrice foile sunt destul de durabil ca să puteți reutiliza din nou și din nou pentru o perioadă de până la două săptămâni.Acesta poate fi ușor spălate și reaplicat.Se spală ușor silicon cicatrice foaie de zi cu zi pentru a menține aderența.

Cum Să Utilizați Silicon Cicatrice Foi

1. Pentru noi cicatrici, utilizarea după ce rana s-a vindecat.Pentru cicatrici vechi, este recomandat să le folosească cât mai curând posibil.Mai mature semnele, mai mult ciclu de tratament

2. Curățați și uscați zona cu cicatrici înainte de utilizare

3. Taie cicatrice patch-uri în mod corespunzător în funcție de dimensiunea și forma de cicatrice

4. Aplicați partea adezivă de cicatrice foi direct la scar - Fiecare foaie pot fi refolosite până la 2 săptămâni, cu o întreținere corespunzătoare.

5. Dacă foile colorate, ușor spălați-le în apă caldă și lăsați să se usuce sau de a folosi un uscător de păr să se usuce.

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Vă rugăm să folosiți cicatrice patch-uri după ce rana s-a vindecat complet.

2. Se spală și se usucă cicatricea înainte de a utiliza cicatrice patch-uri.

3. Cicatricea de patch-uri ar trebui să fie folosite numai pe pielea intactă și nu ar trebui să fie utilizate temporar în caz de leziuni ale pielii.

4. Vă rugăm să păstrați departe de surse de foc.

5. Se spală și se înlocui cu promptitudine, nu folosiți în mod continuu pentru mai mult de 24 de ore.

6. Dacă pielea alergie simptome apar, cum ar fi erupții cutanate, de data asta, încearcă să scurteze utilizarea de cicatrice silicon benzi.Daca iritatia nu dispare, nu mai utilizați-l mai întâi și să se consulte medicul dumneavoastră pentru un tratament alternativ.

  • Silicon cicatrice foaie: cicatrice acoperi
  • cicatrice departe foaie de silicon: îndepărtarea cicatrice de grad medical
  • Origine: China Continentală
  • cheloide cucui crema de ștergere: cel mai bun tratament cicatrice dupa operatie
  • silicon benzi post chirurgie: silicon reutilizabile patch-uri de stomac
  • silicon cicatrice patch-uri: cicatrice patch-uri chirurgicale
  • profesionale silicon cicatrice foaie: silagen scar gel
  • Dropshipping: Da
  • Nume De Brand: WEFITON
  • Numărul De Model: A03027
  • Material: Silicon
  • abdominoplastie tratament cicatrice: din silicon medical de calitate foi

Recenzii