Fierbinte
(0 Recenzii)

2 Buc Sistem de Robinet Filtru de Apă Reduce Plumb, Bucătărie Accesoriu Pentru PHINABOE KBQ-TOP/FC-02/FC-06

53.43lei 69.37lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

FSN certificari: Testat și certificat de NSF International împotriva NSF/ANSI standard de 42 de reducere a clor, gust și miros, și să NSF/ANSI 372 de plumb material.Vă oferă mai sigure și mai sănătoase de apă.Vă rugăm să Rețineți: Acest sistem NU mai mic TDS valoare.

Inovatoare ACF Tehnologie: adoptă selectate și testate Activat Fibra de Carbon (ACF), care dispune de o suprafață mare și o mulțime de microholes în mod eficient pentru a adsorbi substanțele nocive prezente în apa de la robinet, lăsându-vă cu pură apă potabilă.

Mai mult de viata filtru: Fiecare robinet oferă filtru de apă curată, sau 3 luni de utilizare normală - asta e de 2x mai mult decât majoritatea robinet filtre.

Duce & clor reducere: inovatoare ACF material caracteristici de mare și rapid de filtrare.Te va umple de 4 sticle de apă (16.9 oz pentru fiecare) în 1 minut.Modernizat tehnologia de filtrare pentru a reduce duce clor, oferind mai sigure și apă răcoritoare pentru tine si familia ta.

Convenabil de utilizare: design de un simplu switch intre calitate apă filtrată și apă de la robinet regulat ajută prelungi durata de viață a filtrului.Apa filtrată robinet adoptă etanșe tehnologie și poate fi atașat la robinet dvs. foarte ușor cu diverse adaptoare incluse.Important notă: Funcționează cu PHINABOE KBQ-TOP/FC-02/FC-06

Culoare: Alb

Material: fibra de carbon

Conținutul Pachetului:

2 x filtru cartuș

/

1 x filtru cartuș

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: Cikuso
  • Utilizarea: Robinet Montat
  • De tratare a apei Tipul de mașină: Purificator De Apa
  • Origine: China Continentală

Recenzii