Fierbinte
(0 Recenzii)

1 buc/2 buc Consumabile Industriale Vopsea Tencuieli Instrument de Mortar de Placa de Gips-carton Cu Mâner Spatula din Aluminiu Ușor de Construcții

136.41lei 194.87lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere:

【Material rezistent】Aceasta tencuiala mortar de bord este alcătuită din aluminiu pentru rezistenta si durabilitate și PP și TPE mâner asigură confort optim și pentru a preveni bășici și bătături.

【Generos, Zona Lama】dimensiunile lamei este de aproximativ 30x30cm/11.8x11.8inch pentru a permite o cantitate generoasa de mortar pentru a fi loc pentru tencuieli.

【Greutate de lumină】este relativ ușoară și nu grele pentru utilizarea regulată.Se poate, astfel, fi ținut cu o singură mână în timp ce cealaltă mână foloseste o spatula sau alte ustensile pentru a picta un perete sau de suprafață.

【Practice de Design】Tencuieli instrumente sunt concepute cu margini netede, de suprafață și colțuri rotunjite, asigurându-vă de securitate în timp ce utilizați aceste tencuieli instrumente.

【Aplicarea pe scară largă】instrument Profesional pentru comerciale sau utilizare ocazională.Tencuiala de mortar de bord poate fi folosit pentru gips-carton, mortare, ipsos, ciment, stucco, etc.

Caietul de sarcini:

Consiliul Material: Aluminiu

Material mâner: PP, TPE

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiunea placii: (Aprox)(LxW) 30x30cm/11.8x11.8inch

Mâner Diametru: (Aprox) 4.3 cm/1.7 inch

Buc: 1 buc, 2 buc

Pachetul inclus:

1 buc x mortar de Ipsos bord

Sau

2 buc x mortar de Ipsos placi

Notă:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

FEEDBACK-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv de 5 stele .Și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Noi, desigur, va oferi feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

De TRANSPORT maritim 1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră, Ignorând cât de multe zile de prelucrare a rămâne. 2. Nu există nici limitied Ordinea/Valoarea în magazinul nostru.Oferim transport gratuit în întreaga lume pentru orice cantitate si orice valoare de 3. APO/FPO/DPO de Transport Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate.

REFOUND CARTEA & SCHIMB

Avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare (o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs).Atten: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema: ----numărul de Ordine ----Imagine/video de margele defecte.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

GARANȚIA NOASTRĂ Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie, poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Returnare taxa a fost plătită de către cumpărător.

  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune: One Size
  • Nume De Brand: Hinmay
  • Material Mâner: Mâner De Plastic
  • Numărul De Model: Nici unul
  • DIY Consumabile: Vopsea Si Decorare

Recenzii