Fierbinte
(0 Recenzii)

1BUC 5000W Putere Mare Sudor Kit Portabil de Baterie 18650 Sudor Pen Kit Manual de Sudare

182.15lei 260.23lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Element Descriere:

Nume produs: 5000W putere mare de sudare mașină

Shell material: ABS

Temperatura de lucru: 10°C-65°C

Tensiune de încărcare: 8.5 v/500ma

Putere de ieșire: 5000w

Sudare grosime: 0.1-0.15 mm

Dimensiune: 165x98x60mm

Caracteristică:

1. De înaltă calitate și durabil: 5000W de mare putere sudare mașină are o performanță bună și durată lungă de viață.ABS shell material, suprafață oxidare anodică tehnologie, anti-uzură, în condiții de siguranță pentru a utiliza.La fața locului aparat de sudura dotat cu un sudare pen, care are o bună conductibilitate și rezistență scăzută de contact.

2. De înaltă eficiență: reglabil spot aparat de sudura continuu de sudură mii de puncte pe nichel foaie după ce este încărcată complet.

3. Operare simplă: DIY baterie aparat de sudare prin puncte este un comutator de picior pentru a controla de sudare, sudare este mai arbitrare.Trebuie doar să apăsați în jos pe bandă de nichel cu două lipit pixuri, pas pe picior comutator și ați terminat.Ieșire sudare și așteptați aproximativ 0,5 secunde, apoi eliberați întrerupătorul cu pedală.Potrivit pentru precizie de sudare.

4. Design portabil: Acest mini aparat de sudură în puncte kit este usor si portabil, economie de spațiu la domiciliu, puteți face cu ușurință și rapid de transport la fața locului sudor la diferite site-uri de lucru.

5. Gamă largă de aplicații: la fața locului aparate de sudură, cu mare putere de ieșire poate fi folosit pentru a conecta nichel benzi de 18650 baterii cu litiu, sau sudura fier de coli și foi de oțel inoxidabil.Este de asemenea potrivit pentru rapid sudare de 0,1-0,15 mm otel placat cu nichel placă și 0,1 mm pură placă de nichel.

Pachetul Inclus:

1x aparat de sudură în puncte

2x sudare pen

1x pedala

1x bandă de nichel

1x cablu de alimentare

1x șmirghel

1x manual de utilizare

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: baterie aparat de sudură în puncte
  • Utilizare: Aparat De Sudare Prin Puncte

Recenzii