Fierbinte
(0 Recenzii)

Jucărie pentru copii Minion Modelul Stabilit 520 bucăți de 5cm-al doilea Război Mondial Nisip Masă Scena

276.23lei 290.77lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Fiecare set are o greutate brută de 2.5 kg, iar fiecare lot de bunuri poate avea diferite stiluri și unele accesorii mici.Elementul real primit va prevala.

Numărul de seturi: Există o mulțime de stiluri!Unele dispozitive necesită auto-asamblare!Stilul sau cantitatea de accesorii în fiecare lot pot varia ușor, dar în general situația rămâne neschimbată.

2 cazarma, 2 dublu pistol vehicule blindate, 4 rachete anti-aeriene vehicule, 2 rezervoare mari, 4 rezervoare mici, mari, 4 arme, 2 elicoptere, 2 avioane de transport Chinook, 8 mici avioane de luptă, 4 bărci de cauciuc, 10 santinele, 4 turnulete pistol, 2 buncăre, 5 steaguri naționale, 1 radar, 4 rachete, 4 butoaie de petrol, baraje, în formă de U adăposturi, 4 mici benzi de lemn, și 4 mici saci de nisip, 10 semne de circulație, 10 grenade de mână, 20 de arme, pietre, sârmă ghimpată, garduri 20 de saci de nisip și 20 de copaci de nucă de cocos în fiecare. 300 de soldați în 5cm.

Soldații sunt jucării care aproape fiecare copil îi place.Există o propoziție în Rupere prin încercuirea Strans, "Tovarăși!Vă rugăm să rețineți că în spatele popor și o națiune, nu există o armată puternică, care este sarcina ta!" Nu poți propria lume, dar puteți cumpăra un Glob; nu putem fi de soldați care trec prin viață și de moarte, dar putem, de asemenea, te distrezi cu un soldat model.

Ce jucării militare continua să prospere și să ocupe un loc în jucării pentru copii în diferite țări?In functie de cercetare de către germană WKD Jucărie Federației:

A. în Timpul procesului de comanda mici soldați și armament, jucării militare pot cultiva capacitatea copiilor de a aranja lucrurile.

B. stima De sine și încrederea de copii care nu sunt responsabil de comandă sunt, de asemenea, cultivate.

C. Există mai multe tipuri de jucării militare și echipamente care pot atrage atenția copiilor și de a cultiva lor de concentrare.În timpul procesul de comanda de luptă, în sens de ordine este, de asemenea, cultivate.

D. jucării Militare au mai multe accesorii decât alte jucării, ceea ce le face deosebit de potrivit pentru a juca cu alți copii.Acest lucru se poate cultiva capacitatea copiilor de a colabora și comunica cu alții.

E. jucării Militare sunt, de asemenea, bun părinte-copil jucării, care crește de comunicare și de a spori relațiile părinte-copil în joc.

F. Important, cu modificările și metode educaționale mediului înconjurător, niște băieți prezintă feminizare, și se joacă cu jucării militare poate crește, de asemenea, masculinitatea lor.

Un model militar este o formă de exprimare pentru sistemul studiat, de proces, de lucru, sau un concept.Este un model care este redus bazat pe aspectul de arme militare (externe vizibile componente, cum ar fi sisteme de arme) și este folosit în general pentru predare, expoziții, experimente, și decor.

Valoare istorică - Prin modele militare, se pot afla mai multe despre istoria și contextul istoric de prototipuri de arme, în scopul de a spori înțelegerea lor și să aprecieze contribuția lor la istorie.

  • Origine: China Continentală
  • Varsta Recomanda: 3-6y, 6-12y

Recenzii