Fierbinte
(0 Recenzii)

Sexy buze roșii dragoste de fier-pe diamant patch-uri de îmbrăcăminte patch-uri de călcat pulover T-shirt, jacheta de moda decorare dragoste mare de patch-uri

406.95lei 904.30lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Detalii Produs

Sfat Cald:

1、fierbinte exerciții nu le dau jos de lumină, ei vor doar flash sub lumina sau lumina soarelui.Copilul nu are haine, numai la cald model de diamant.

2、din diferite monitoriza și lumini aparat de fotografiat poate provoca

ușoare diferențe de culoare, în principal, într-un fel de toate culorile.

Va garantam ca aspect,

în întregime în concordanță cu imaginea.

3、din Cauza unor țesături, topit coloidal nu poate pătrunde în pânză, care va afecta vâscozitatea de foraj la cald.

Utilizare:

1. Rupe un strat de substrat alb cu linii sub fierbinte de gaurit model, apoi se pune adeziv de hartie cu burghiu model pe haine care crezi că este necesar, și apăsați-l în jos cu mâinile. [Partea adezivă este descendentă] Dacă semănătoarea este relativ mare, sau există mai multe tipuri de exerciții sau bucăți de diferite dimensiuni, ar trebui să rândul său, hainele cu susul în jos și de fier i din partea pânză.

2. Transforma electric găleată la cea mai mare temperatura sau treapta întâi de "bumbac" [echivalent cu 150-180 grade], și apoi se adaugă apă la abur găleată pentru a deschide fier de călcat cu abur (steam va face la temperatura de încălzire chiar).Pune hainele pe un tv cu exploatare de suprafață.Uneori, în scopul de a de fier mai ferm, puteți pune unul sau două straturi de prosoape pe exploatare de suprafață.Apăsați fier ferm pe timbru cald timp de aproximativ zece secunde.Dacă timbru cald este mare și fierul de călcat electric nu poate acoperi o dată, muta de fier în mod repetat pe timbru cald pentru a face întregul timbru cald încălzit uniform.În același timp, albirea timp ar trebui să fie prelungită în mod corespunzător.

3. După masă, este necesar să se rupă de pe banda adezivă pe suprafața după fierbinte desen se răcește, și apoi un frumos DIY fierbinte de foraj este finalizată.

Preparate: frige, fier de călcat, prosop subțire, dacă este necesar, etc.

Frige principiu: nu Există lipici special în partea de jos a fierbinte de foraj.În caz de temperatură înaltă, lipici la partea de jos se va topi și stick la obiecte, de obicei haine.

  • CN: Guangdong
  • Origine: China Continentală
  • Ocazie: Casual

Recenzii