Fierbinte
(0 Recenzii)

Mop Tampoane De Apă De Bază Aspirator Cârpă De Curățare Pânză De Curățare Pentru Roborock S5 S50 S5max S6 Accesorii

57.20lei 85.36lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Compatibil cu: De Unică folosință mop pânză de înlocuire accesorii sunt utilizați pentru Xiaomi mijia Roborock S6, S6 MaxV, S6 Pură, E4, S5 Max, S5, S50, S51, S52, S55, E3, E35, și E2 colector aspirator.

De înaltă Calitate: Realizate din materiale de înaltă calitate, Poate fi folosit umed sau uscat, în mod eficient de curățare ultra-fine de praf și iau parul de animale, suficient de moale pentru a proteja podelele de la zgarieturi.

Actualizat design: rapid absorbția de apă, și distribuie apa uniform pe suprafață de curățare, Ușor pentru a prinde diverse urme pe podea, reziduale suc, pete de ulei, etc.

Ușor De instalat: Ușor și rapid de montare pe rezervorul de apă prin special concepute slot atașament fără instrumente suplimentare.

Material: pânză

Culoare așa cum se arată

Conținutul Pachetului:

20 x pânză de curățare

1 x Suport

12 x apă de bază

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Stimate client, dacă doriți să cumpere în cantități mari, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un alt preț preferențial.

  • Origine: China Continentală

Recenzii