Fierbinte
(0 Recenzii)

LED stopuri Pentru Nissan Altima 2019-2022 Start-up Animație Altima 6 Gen L34 S/SR/SV/SL Secvențială de Semnalizare Lămpi Spate

11 783.58lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Despre acest articol

🚗COMPATIBIL CU: Nissan Altima/Teana a 6-a generație L34 S SR SL SV și Platină 2019 2020 2021 2022. ARHAIC LED-coada, personalizate în funcție de vehicul originale, direct de înlocuire poziția inițială.

🚗INCEPAND de ANIMAȚIE ȘI un circuit de SEMNALIZARE: Când începe Altima L34, incepand de animație va dura 3-5s; secvențială transforma lumina Super atractiv, făcându-l să stea afară de restul.Construit cu mare putere Led-uri pentru a fi vizual izbitoare & a îmbunătăți vizibilitatea pe timp de noapte.

🚗PACHETUL de CONȚINUT: Șofer și Pasager, Laterale Set (2 piese de o parte, 4-bucata total), cu LED-uri complete de proiectare, nr. becuri de rezervă necesare.

🚗PLUG-and-PLAY: Usor de instalat, Înlocuirea Directă, Fără despicare sau codul necesar, nu va deteriora Nissan Altima L34. Ghid de instalare nu sunt Incluse, instalare profesională este recomandată.

🚗DUPĂ-VÂNZARE de SERVICII de GARANȚIE: Cu PUNCT sau SAE certificat, oferim garantie de 1 an pentru returnare/înlocuire.Dacă primiți prejudiciul produs, vă rugăm să ne trimiteți poze/video defectului, ne va ajuta să rezolve problema cat mai repede posibil.

  • Tip De Element: Coada De Lumină De Asamblare
  • Origine: China Continentală

Recenzii