Fierbinte
(0 Recenzii)

Mini Incalzitor de Apa,110V Instant Electric Tankless Incalzitor de Apa Calda,Fierbinte Electrice de Încălzire a Apei 3000W,Plug SUA

236.23lei 302.85lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[Încălzirea Apei în 3] atunci Când apa trece prin unitate, 3000W ieșire tankless incalzitor electric de apa se va încălzi în 3 secunde, economisind factura de apă.Aveți posibilitatea de a controla temperatura în funcție de debitul de apă.

[În condiții de siguranță oprire Automată] oprire Automată atunci când inactiv de stat, peste temperatura, scurgeri.Și oprire de încălzire fără a debitului de apă, de a salva factura de energie electrică.

[Easy pentru a Instala] trebuie Doar să instalați mic incalzitor de apa pe un raft, perete sau suport în baie sau chiuveta de bucatarie; conecta conductele de apă în sus și în jos pentru a furniza apă caldă pentru chiuveta ta.

[Mini Incalzitor de Apa] Instala sub chiuveta, de dimensiuni mici economisind spatiul de sub chiuveta.Dimensiune: 7.87 x 5.12 x 2.56 inch.Mini Tankless Incalzitor de Apa este cel mai bun cadou pentru persoana care are un nou chiuveta

[Lat Aplicații] Potrivit pentru universal conducta de apa: 1/2 inch diametru (intrări sau ieșiri),110V;Plug SUA.Instalați mici instantanee de apă caldă de încălzire sub Americane insula de bucatarie, bucatarie si camera de zi, bucurați-vă de apă caldă pentru spălat vase, alimente, haine, fete și așa mai departe.

Plug Tip:Plug SUA,se aplică pentru Canada, India,Mexic, Thailanda, Statele Unite, Filipine,Taiwan și așa mai departe.

Tensiune: AC110V

material: metal

Culoare așa cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x Mini Incalzitor de Apa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Incalzitor Electric Tip: Convector
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Utilizarea: Camera De Zi
  • Putere: 800W

Recenzii