Fierbinte
(0 Recenzii)

Adaptor USB Pentru Laptop USB 5.3 Dongle Adaptor Transmițător Receptor Pentru PC cu Rază Lungă Adaptor Audio Pentru Telefoane Calculatoare

17.72lei 32.21lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Cu acest adaptor USB wireless, puteți reda în flux muzică de la dispozitivele dvs. la orice boxe sau căști fără fire.Dacă sunteți în interior sau în aer liber, vă puteți bucura de conexiune și sunet de calitate de acest adaptor.Este compatibil în jos cu diverse versiuni USB, astfel încât să puteți utiliza cu diferite dispozitive.Scop general de design face mai ușor să conectați și să se joace.Materialele sunt excelente în calitate și durabil.

Caietul de sarcini:

Nume produs: adaptor USB

BT versiune: 5.3

Distanta de transmisie: 20 metri (într-un mediu accesibil)

Sprijinirea protocoale: A2DP/HSP/AVR CP/ASCUNS/AAC și alte protocoale

Lista De Ambalare:

1*adapte

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rapide de Transfer de Date: Acest adaptor wireless pentru PC vă ajută să trimiteți și să primiți muzică, imagini și alte date mai repede decât oricând, economisind timp și de trafic.Acesta oferă până la 3Mbps viteza de transmisie, oferind netedă și performanță stabilă.

2.Largă Acoperire: Acest adaptor wireless pentru PC vă permite să se conecteze oriunde doriți, indiferent dacă este în interior sau în aer liber.Se poate depăși orice obstacole și de a oferi un semnal clar și puternic pentru până la 20 de metri.Acesta este modul în care puteți bucura de conexiunea fără nici o întrerupere.

3.Ușor de Utilizat: Doar conectați-l la portul USB de pe computer și bucurați-vă de o operație simplă și rapidă.Se poate identifica în mod automat și se conectează la echipamentul fără a instala drivere.De asemenea, este compatibil în jos cu diverse versiuni USB.

4.Multi-Dispozitiv Compatibilitate: Acest adaptor permite PC-ul pentru a comunica fără fir cu diverse dispozitive, cum ar fi boxe, imprimantă, tastatură, căști, telefoane mobile și gamepad.Aceasta susține un design universal, care poate găzdui șapte dispozitive diferite simultan.

5.Fiți Siguri Material: Acest adaptor wireless pentru PC-ul suportă cele mai recente BT 5.3 tehnologie pentru a oferi netede și clare audio și video, fără nici o întrerupere sau de zgomot.Ea are, de asemenea, o rugină-dovada și rezistent shell, care poate rezista la deformare și deteriorare.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: SHZONS
  • Pachet: Da

Recenzii