Fierbinte
(0 Recenzii)

Rezistent La Apa Motocicleta Telefon Montare Ghidon Telefon Sac Impermeabil Biciclete Suport De Telefon Telefon Mobil Mount Pentru Motocicleta Husă De Telefon

7.32lei 15.29lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Rezistent la apa Motocicleta cu suport pentru Telefon vă permite să utilizați telefonul în condiții de siguranță și convenabil de pe bicicleta.Este impermeabil și sunt echipate cu o bara de protecție pad pentru a proteja telefonul de socuri si zgarieturi.Se poate potrivi telefoane 4.57-6.7 cm si este rotativ la 360°, pentru o vizualizare ușoară.Nu ratați acest accesoriu util pentru plimbari cu bicicleta.

Material: ABS/Rășină

Dimensiune: așa cum se arată în imagine

Notă: se potrivesc telefoane 4.57-6.7 cm și grosimea de 25mm

Lista: 1* Rezistent La Apa Motocicleta Telefon Monta

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Folosit pentru Ciclism în aer liber: țineți telefonul ferm în timpul deplasării, rezistent la apa Telefonul Motocicleta Muntele este prevenirea zgârieturilor și vibrații, echipat cu o bara de protecție pad pentru protecție antișoc.

2.Rezistent la apă și protecție: Aceasta motocicleta telefon monta dispune de un complet închise design care blochează telefonul mobil în loc și se păstrează uscate în orice vreme.Protejeaza dispozitivul de praf, apă, și șoc din orice unghi.

3.Universal se potrivesc: Acest telefon muntele poate deține orice telefon 4.57-6.7 inch în dimensiune, ceea ce înseamnă că funcționează cu cele mai multe mărci și modele.De asemenea, se potrivește cu grosimea de 25mm, astfel încât să puteți monta telefonul cu cazul pe.

4.Ecranul de Ajustare: puteți schimba cu ușurință poziția ecranului de telefon de la orizontală la verticală sau orizontală cu un impermeabil motocicleta cu suport pentru telefon.Acest lucru vă oferă flexibilitate și confort pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

5.Universal de montare: indiferent de ce vehicul te ride, se poate monta acest telefon de montare pe ghidon.Acesta funcționează pentru bicicleta, motocicleta, scuter sau ATV-uri.Se adaptează la diferite ghidon și diferite terenuri și climate.Acest suport pentru telefon este rezistent la apă și robust.

  • Tip De Material: ABS/Rășină
  • Origine: China Continentală

Recenzii