Fierbinte
(0 Recenzii)

Biciclete Rutier Capac De Praf Grele Husa Impermeabila Pentru Bicicleta Acoperire Completă De Biciclete Acoperire Pentru Ciclism Provizii Cu Un Singur Umăr

122.15lei 321.49lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Proteja bicicleta de munte de praf și murdărie cu acest capac rezistent la apa.Este pliabil pentru depozitare ușoară și are un fermoar și bandă magic pentru a o fixa.Nu este ușor să cadă chiar și în vreme.Perfect ciclism accesoriu pentru bicicleta ta.

Caietul de sarcini:

Compatibilitate: pentru 27.5 inch biciclete de munte & 700C biciclete rutiere

Culoare: Negru

Materiale: Poliester

Dimensiune: (despre)168*85cm/66.14*33.46 cm

Greutate: (despre)500g

Lista De Ambalare:

1 buc* capac de Praf

1 buc* curea de Umăr

1 buc* Tie

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Robust și Impermeabil: Praf-dovada, rezistent, impermeabil, și impermeabil, acest mountain bike capac de praf vă permite să-l folosească în mod durabil pentru o lungă perioadă de timp, din suportabil poliester materiale.

2.Portabil și Ușor: Aceasta bicicleta acoperire pentru biciclete de munte dispune de un singur curea de umăr, portabil și pliabil pentru depozitare, făcându-l ușor pentru tine de a transporta bicicleta.

3.Larga Compatibilitate: Acest capac de praf este dificil de a cădea de pe biciclete, oferă o acoperire completă, capabil să fie utilizat pe scară largă pentru 27.5 inch biciclete de munte și 700C biciclete rutiere.

4.Ușor de Instalare: Acest biciclete de munte de praf de acoperire are un fermoar și bandă magic design care vă permite să introduceți și să scoateți bicicleta dumneavoastră rapid și ușor.Nu ai nevoie de nimic complicat măsuri sau instrumente.

5.Potrivit pentru Multe Locuri: Face o perfectă ciclism accesoriu, acest munte biciclete de stocare de acoperire este utilizat pe larg în garaj, magazin de biciclete, sau în timpul de călătorie, și dispune de un design simplu și elegant.

  • Numărul De Model: bicicleta de acoperire rezistent la apă în aer liber
  • Origine: China Continentală

Recenzii