Fierbinte
(0 Recenzii)

UV Vindeca Lampă 2 Interfață de Tip c Pentru Masina Pahar de Sticlă Auto Parbriz de Reparare Kit mai Puternic Efect de Reparare 6.8x1.8x0.9 Cm

15.62lei 31.28lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Puncte:

1、Portabile și Ușor: UV vindeca lampa este lumină și mici, care este convenabil de a transporta și de a efectua operațiuni de întreținere și de inspecție.

2、mai Puternic Efect de Reparare: parbriz, instrumentul de reparare a varietate de interfețe, și standard de undă, undele de lumină poate vindeca rapid de reparare de sticlă de lichid, care are un puternic efect de reparare.

3、2 Interfata: sunt de înaltă calitate lampa UV margele, de Tip c și de interfață, conectat la putere mobil sau incarcatoare USB și alte dispozitive.

4、Premium ABS Material: UV vindeca lampa este fabricat de înaltă calitate ABS, care este durabil.

5、de Asigurare a Calității: Am cuprinzătoare garanție și cele mai bune servicii post-vânzare.Dacă găsiți orice probleme, cum ar fi defecte sau piesele deteriorate înainte sau după utilizare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Descriere:

Nostru UV Vindeca Lampa pentru Masina de Reparare de Sticlă este, de înaltă calitate ABS, care este non-portabil, usor si durabil.În plus, ea are o varietate de interfețe, și standard de undă, undele de lumină poate vindeca rapid de reparare de sticlă de lichid, care are un puternic efect de reparare.

Caietul de sarcini:

Nume: UV Vindeca Lampa pentru Masina de Reparare de Sticlă

Dimensiune: aproximativ 6.8*1.8*0.9 cm/2.68*0.71*0.35 inch

Interfata: Tip-c,

Culoare: alb

Lista De Ambalare:

1*UV Vindeca Lampa pentru Masina de Reparare de Sticlă (Fără Baterie)

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

  • Numărul De Model: Masina de Parbriz UV Vindeca Lampa
  • Origine: China Continentală

Recenzii