Fierbinte
(0 Recenzii)

Genunchi Shin Garda De Motocross Cot Genunchi Shin Garda Tampoane Genunchiere Cotiere Pentru Omul De Tineret Femei Reglabil Dimensiune Protector Cot

159.40lei 318.79lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Descriere Produs:

4buc-2 in 1 protecție pentru genunchi și jambierele sunt respirabil și în ergonomic pre-curbate de design pentru a vă proteja.

Caracteristici:

- Convenabil și confortabil: Reglabil centura elastica pentru confort si lejeritate

- Șoc-dovada și presiune-dovada: material PC și de înaltă rezistență carcasa sunt adoptate pentru a proteja siguranță de echitatie

- Usor de purtat: Cârlig și design pentru rapid de a purta și de a lua off

- Aplicabile pe scară largă: Potrivit pentru echitatie, moto, alpinism, schi, etc.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Motocross Genunchi De Viteze

Material: PE+EVA

Greutate: Aproximativ 815 grame

Dimensiune: genunchiere: Aprox. 42*13cm/16.5*5.1 în

Cotiere: Aprox. 30*12cm/11.8*4.7 în

Lista De Pachete:

Genunchi Pad*2

Cotiera*2

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Design Ergonomic: Pre-curbat corespunde corpului, genunchiul & shin paznici să faci activități flexibil cu fără restricții sens, mai în formă și confortabil.

2.Benzi elastice: dimensiunea benzi elastice de cot genunchi garda tampoane, care poate fi reglabil la usurinta, prevenind garda de la alunecarea de pe picior și concentrându-se concentrarea atunci când de echitatie.

3.Puternic, Rezistent la Impact: confectionata din material rezistent EVA captusit cu material de mare-zona de dur ABS coajă și de înaltă protecție puternică, permite un grad mai mare de confort și protecție pentru genunchi și gambe.

4.Mai bine de Permeabilitate la aer: mai Multe guri de aerisire mari, & respirabil tampoane de spumă menține pielea uscată și pentru a preveni zgârieturi și zgârieturi, cot, genunchi garda tampoane permite un grad mai mare de confort și protecție pentru genunchi și gambe.

5.Multi-Scene: utilizate pe scară Largă pentru echitatie, moto, alpinism, schi, etc., cot, genunchi garda tampoane oferă protecție sigură pentru tine, atunci când sunt de echitatie.

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Material: Poliester

Recenzii