Fierbinte
(0 Recenzii)

Hamac Parasolar Costum în aer liber Parasuta Pânză de protecție Solară rezistent la apa Anti-tantari Camping Hamac Plasă de Țânțari Nailon Leagăn

1 164.11lei 2 530.65lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Sfaturi: Prieteni, dacă primiți orice calitate și utilizarea de bunuri pe întrebare sau sugestii, vă rugăm să ne contactați, vom fi prima dată pentru a rezolva problema pentru tine, pentru cea mai bună soluție, vă mulțumim pentru achiziție și feedback-ul.

Pachetul Inclusiv: Hamac,Hamac frânghie,Cârlig,plasă de Țânțari frânghie,Cer Perdea de Vânt Frânghie,Teren de unghii,Cer Cortina Sac de Depozitare (de Culoare Aleatorii)

Dimensiune: Aprox Parasolar pânză 340*290/230*140CM,Hamac 260*140/260*140CM

Capacitate portantă: Recomandat în termen de 250 de kilograme

Notă: vă Rugăm să permiteți-2-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Coarda înnodare metoda

Există multe modalități de a lega noduri, și puteți face mai puternic noduri bazate pe situații reale sau experiență.(După setarea nod, asigurați-vă că apăsați-l ferm înainte culcat)

Probleme Au Nevoie De Atenție

1. Înălțimea de legare la ambele capete trebuie să fie egală, menținerea echilibrului de hamac, și nu un capăt de mare și alte low.

2. Atunci când copiii folosesc hamac, saltele de siguranță ar trebui să fie introduse pe teren de mai jos pentru a preveni căderile accidentale și leziuni. (Memento: Copiii sub 7 ani trebuie să se folosi sub supravegherea unui adult!)

3. Puteți sta într-un hamac poziție, dar nu poate sta pe un hamac, deoarece poate fi foarte periculos.

4. Potrivit distanță de siguranță față de hamac la sol este de 15CM-50CM.

(Un fel de reamintire: este recomandat să nu depășească 50 cm deasupra solului.Legarea coarda este un element consumabil, și ar trebui acordată o atenție uzura de legare sfoara înainte și în timpul utilizării.)

5.Atunci când culcat în hamac, direcția ar trebui să fie echilibrat cu hamac, și nu înclinați prea mult, altfel este ușor să cadă din hamac.

Fix hamac la copac, ca în imagine (verificați dacă legarea este rupt coarda înainte de utilizare)

  • model: Culoare Solidă
  • Grupa De Vârstă: Adulți
  • Tip: Hamac Curele & Curele
  • Stil: simplitatea
  • Dimensiune: Two-person
  • Origine: China Continentală
  • Uz General: Mobilier De Exterior
  • Nume De Brand: BOUSSAC

Recenzii