Fierbinte
(0 Recenzii)

Kit de conversie cu Hoson Circuite de DX5 DX7 5113 XP600 i3200 4 Cap Upgrade Kit

80 382.92lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Bine ati venit pentru a vizita Kangyu CompanyGuangzhou Kangyu Technology Co., Ltd.Descrierea produsului versiune de Rețea actualizare 4720 capului de imprimare Hoson i3200 4 capete set de bord i3200-A1 placa de baza bordura kit pentru imprimante cu jet de cerneală 1. Înainte de a cumpăra, vă rugăm să contactați personalul nostru de vânzări pentru a confirma dacă acesta este potrivit pentru imprimanta dumneavoastră. 2. Kit-ul are nevoie de tehnicieni profesioniști pentru a instala, avem o echipa de profesionisti tehnice, vom oferi îndrumări online.

numele produsului i3200 rețea de bord set 4 capete condiție brand nou stoc in stoc calitate de calitate de top de transport DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX Conditii de Plata T/T,Paypal , Money Gram , Western Union metoda de Ambalare Cutie de Carton Timp de Livrare 1-3workdays Client instalare de succes imagine Avem o echipa de profesionisti tehnice, ne puteti contacta la orice ora cu orice întrebări, timpul de instalare și utilizare Notă: 1.Toate pozele sunt luate de actural eșantion. 2.Dacă nu puteți găsi imprimanta piese de schimb vrei in magazinul nostru,vă rugăm să ne contactați sau de a lăsa mesaje pentru noi,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. 3.Orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vă vom răspunde cât mai curând posibil,vă mulțumesc!

Ambalare si Livrare Pentru a se asigura siguranța bunurilor dumneavoastră, profesionale, ecologice, convenabil și eficient de ambalare vor fi prestate serviciile.Pentru a asigura o mai bună siguranță de bunuri, profesionale, ecologice, convenabil și eficient de ambalare vor fi prestate serviciile.Profilul Companiei Guangzhou Kangyu Technology Co.,Ltd.Înființată în 2016, ne concentrăm pe Imprimante de Format mare de Piese de Schimb de peste 5 ani.Suntem furnizorul de unul-oprire, putem oferi cele mai multe părți pentru populare imprimante din lume.Suntem încercarea de a oferi cele mai bune servicii,nu se opresc niciodata pentru a face mai bine.Linie de producție FAQ 1. cine suntem noi?

Ne sunt bazate în Guangdong, China, începe din 2018,vinde în Africa(28.00%),America de Sud(25.00%),America de Nord(10.00%),Asia de Sud-est(10.00%),orientul Mijlociu(5.00%),Asia de Est(5.00%),Asia de Sud(5.00%),Europa de Est(2.00%),Oceania(2.00%),Europa de Vest(2.00%),America Centrală(2.00%),Europa de Sud(2.00%),Europa De Nord(1.00%),Pe Piața Internă(1.00%).Sunt total de aproximativ 11-50 oameni în biroul nostru.

2. cum putem garanta calitate?

Întotdeauna un pre-producție proba înainte de producția de masă;

Întotdeauna Inspecția finală înainte de expediere;

3.ce poti cumpara de la noi?

imprimanta de format mare,componentele imprimantei,imprimanta bord,cerneluri,meterials

4. de ce ar trebui să vă cumpărați de la noi nu de la alți furnizori?

1.ne concentrăm pe Imprimante de Format mare de Piese de Schimb de peste 5 ani.2. Suntem furnizorul de unul-oprire, putem oferi cele mai multe părți pentru populare imprimante din lume.3. Suntem încercarea de a oferi cele mai bune servicii, nu se opresc niciodata pentru a face mai bine.

5. ce servicii oferim?

Acceptat Termenii de Livrare: FOB,CFR,CIF,EXW;

A acceptat Plata Valută:USD,EUR,JPY,HKD;

Acceptat Tipul De Plată: T/T,MoneyGram,PayPal,Western Union;

Limbi Vorbite:Engleză,Chineză,Spaniolă,Japoneză,Portugheză,Germană,Arabă,Franceză,Rusă,Coreeană,Hindi,Italiană Feedback-Ul

  • Utilizarea: Inkjet Printer
  • Imprimare Tip: Inkjet Printer
  • Tip: i3200 bord set 4 capete
  • Locul De Origine: Guangzhou
  • Numele produsului: i3200 bord set 4 capete
  • Starea: Noi
  • Tip Marketing: Produs Obișnuit
  • Garanție: 1,5 ani
  • Origine: China Continentală
  • Greutate (KG): 12
  • Utilaje Raport De Testare: Nu Este Disponibil
  • Showroom-Ul De Localizare: Nici unul
  • Video de ieșire de inspecție: Nu Este Disponibil
  • Aplicabile Industrii: Imprimarea Magazine, Alte, Companie De Publicitate

Recenzii