Fierbinte
(0 Recenzii)

Blocare biciclete General de Biciclete Potcoavă Gheare Anti-Furt Blocare Parola Drum MTB Încuietori pentru Biciclete în aer liber, Biciclete Dotari

151.24lei 270.03lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

[100% Trupa nou și de înaltă calitate]Mare rezistentă la Uzură și durabilitate excelentă.

[Material durabil & Design Excelent] Combinație de blocare este construit cu un corp metalic turnat pentru putere și capacitatea de vreme, a antirugină, rezistent la apa, taie-rezistenta funcție.

[Utilizarea pe scară largă]Combinație lacăt cu securitatea cablu de oțel este un partener bun, poate fi folosit pentru mai multe opțiuni, Perfect pentru cele mai multe sarcini, cum ar fi biciclete, piept, școală, angajat, sală de gimnastică și de sport dulap, caz, gard, coolere, poarta, hasp de cabinet si de depozitare și alte obiecte mari.

[ UȘOR ȘI PUTERNIC PENTRU a BLOCA BICICLETA]rapid și ușor cu rapid, nu-hassle de sistem.Cu bicicleta la mare instrument de siguranță.

[ UIMITOARE de CONFORT ȘI SECURITATE] 2 chei pentru comoditate!Biciclete cu Gheare Crab de Blocare vine cu 2 chei.Unul dintre ei, puteți lua și de a folosi în viața de zi cu zi și alte poți pleca de acasă, în caz de probleme atunci când ai pierdut unul neglijent.

Material:aliaj de oțel

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

1 x bicicleta de blocare

2 x chei

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Recenzii