Fierbinte
(0 Recenzii)

6pcs Dulce U Forma de Ac de păr Pălării Vintage Accesorii de Par cu Stras Frunze Mireasa pentru domnișoare de Onoare de Nuntă

24.43lei 36.46lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

AIC88 Femeie e U Forma de Stick de Păr 6pcs Spumante Stras Frunze de Aur Ornamente pentru Petrecerea de Cosplay Costum de Pânză de Potrivire AIC88

Descriere:

Caracteristici:

1. Crafting Design: produsul adoptă calitate, proces de fabricație, care poate preveni eficient produs de decolorare și de a crește luciu si rezistenta la uzura a produsului.

2. Stil Design: frunze de aur stil de păr stick arată de lux și frumos temperament prin romanul design și manopera rafinat, atrăgând atenția tuturor și de a deveni o mireasa strălucitoare și protagonist.

3. Design convenabil: U în formă de băț de păr de design este ușor pentru a elimina și deține parul cu fermitate, stabilitate pe termen lung, nu o să te rănească sau să-ți stric coafura.

4. Ocazii: Frumos 6pcs bastoane de păr sunt cadoul perfect pentru prieteni si de cei dragi de Crăciun, Ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților și alte ocazii.

5. De Servicii pentru clienți: Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne acum, ne va ajuta să rezolve cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 10*3.5 cm

Greutate: 25g/6pcs

Meterial: Aliaj / Strasuri

Sex: Femeie

Notificare:

1. Din cauza monitoare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere

Pachetul Include:

6 * Stick De Păr

  • Caracteristică: Decora
  • Material: Aliaj
  • Aplicabile Sezon: Patru Sezoane
  • Origine: China Continentală
  • Numele Departamentului: Adult
  • Aplicabile Faptei: Petrecere
  • Gen: FEMEI

Recenzii