Fierbinte
(0 Recenzii)

Coaste Impermeabil anti-Alunecare Rubberback Solid 2x3 Interior/Exterior Intrare Mat, 2' x 3', Rosu Honkai stele feroviar Baie decoratiuni si

401.03lei 520.80lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Nostru Scrabe Coaste Colecție oferă o gamă largă de covoare, presuri, rogojini, și trepte de scări variind de la culori solide la printuri unice și vin într-o gamă largă de forme și dimensiuni.Turcia, aceste Polipropilenă, cauciuc spate covoare/trepte pentru scari va oferi stilul de-a lungul casa ta în timp ce, de asemenea, menține familia ta în siguranță cu non-alunecare de cauciuc suport.Elegant și funcțional scăzut gramada va ajuta loc aceste covoare în zone în care altfel ar fi dificil.Aceste covoare turcești sunt realizate din materiale de calitate, care sunt familia și animale de companie și pentru zone cu trafic intens din casa ta, cum ar fi camera de zi, baie, bucatarie, holuri!Aici, la nostru este de a oferi cea mai bună calitate covoare/trepte!

Caracteristici [ATRIBUTE CHEIE]: Dimensiune: 2` x 3` (2` x 3`) | Grosime: 0,2 in. | Culoare: Rosu [GRAMADA SCĂZUT]: O gramada scăzut grosime de 0,2 inci oferă ideal funcționalitate, care este pentru zonele aglomerate, sub mobilier, și în intrari ca acesta nu va obstrucționa căile de acces. [NEALUNECOASE & REZISTENT la pete]: Turcia, cu înaltă calitate și rezistent la pete Polipropilenă material.Pe suport din cauciuc reduce alunecarea.Pentru a asigura confort și aderență suplimentară vă rugăm să cumpere dublă față-verso covorul de bandă. [STIL]: Aceste contemporan Design Solid Intrare Mat dispune de un solid fond roșu, în timp ce, de asemenea, adăugarea de culoare și îmbunătățirea aspectul de casa ta.La design atemporal pot fi integrate într-o varietate de stiluri de decor acasă. [COPIL și animale de COMPANIE PRIETENOS]: în condiții de Siguranță pentru fiecare zi de mare trafic pietonal zone și mai mult rezistența la viața e imprevizibilă se pune la copil sau animal de companie de activitate. [EASY]: Stres gratuit de curățenie include aspirarea regulată ( perii/role) și ușor de curățat petele minore cu detergent sau soluție de curățat covoare.Cutele și curling ar trebui să aplatiza cu 5-7 zile de utilizare regulată.Aceste covoare sunt, de asemenea, o mașină de spălat.Vă rugăm să se spele pe rece și aer uscat pentru rezultate mai bune.Pentru a accelera acest proces, inversa rola colț cu cutelor și ușor se aplică presiune. [PERSONALIZABIL]: Aceste covoare sunt ușor de tăiat la orice dimensiune pentru a se potrivi dvs. de măsurători exacte.Taie-le la dimensiunea dorită și se adaugă ultimele retușuri la intrare, garaj, living, patio, punte, și spălătorie. [TRUSTED BRAND]: Calitate covoare Turcia de peste 20 de ani.Fondat cu aspirația de a înfrumuseța spații interioare și exterioare.aspiră să ofere trendy covoare în timp ce întotdeauna satisfacerea nevoilor clienților.

  • Material: PVC, Polipropilenă, Cauciuc
  • Numarul Parte: SRT700-2X3
  • Origine: China Continentală
  • Producător: Ottomanson
  • Culoare: Roșu
  • Caracteristici: Non-Alunecare, Rezistente La Pete, Gramada Scăzut, rezistent la apa
  • Asamblate Greutate Produs: 1.7 lb
  • Recomandat Locație: Piscină interioară și în aer liber
  • brand: Ottomanson
  • Produsul asamblat Dimensiuni L x W x H: 36.00 x 24.00 x 0,20 Cm

Recenzii