Fierbinte
(0 Recenzii)

Virtual Mouse-ul Anti-somn Mișcarea Automată Pentru a Preveni Computerul de Blocare a Ecranului Mouse-ul Electronic Artefact Simulare Mouse-ul Mover

52.59lei 105.22lei s
Dimensiune:
Cantitatea:

Utilizați funcția:

1. Utilizarea de Tip C cablul de alimentare pentru a conecta acest produs la un computer sau la un încărcător (încărcător de alimentare: 5V1A).

2. Pune mouse-ul pe produs, și alinierea senzorului de lumină în partea de jos a mouse-ului cu mișcare rotativă a produsului.

3. Puterea este dezactivată în mod implicit, platan nu se întoarce, și toate luminile sunt stinse.

4. Comutatorul principal: Apăsați o dată pentru a porni, platan se rotește pentru a aprinde lumina; apăsați din nou pentru a opri, platan se oprește rotirea și stinge lumina.

5. Pauză: atunci Când comutatorul principal este pornit, apăsați scurt platan pentru a opri rotirea, și apoi apăsați placă turnantă a reporni.

6. Iluminat: apăsați Scurt pentru a comuta lumina RGB mode, există multe moduri de a alege de la, cum ar fi lumini colorate, respirație lumini, corturi, etc.; apăsați lung pentru a opri luminile, dar nu pentru a opri verde indicator sincronizare.

7. Sincronizare: sincronizarea este dezactivată în mod implicit atunci când puterea pe, și indicatorul luminos de culoare verde este oprit.Apăsați scurt pentru a selecta calendarul în timp. 1 indicatorul luminos de pe mijloacele de distribuție 0,5 ore, 2 indicatori privind mijloacele de distribuție 1 ore, 3 indicatori privind mijloacele de distribuție 1,5 ore, 4 indicatori privind mijloacele de distribuție 2 ore, toate luminile înseamnă funcția de sincronizare cu lumina stinsă.

Măsuri de precauție:

1. Acest produs ar trebui să fie plasat plat pe birou calculator, să acorde o atenție la direcția de plasare.

2. Atunci când utilizează produsul, plasați mouse-ul pe produs, iar senzorul de lumina de la partea de jos a mouse-ului trebuie să fie aliniat cu placă turnantă a produsului.

4. Acest produs este compatibil doar cu mouse-ul optic.

Caracteristici:

Numele produsului: mouse-ul mover

Produs material: ABS.PC

Număr produs.LZD-Q18

Greutate produs: 184g

Dimensiune produs: lungime 132 MM*122MM*30.2 MM

Alimentare interfata: USB Tip-C

Tensiune de lucru: 5V

Curent de lucru: mai mult de 500mA

Temperatura de lucru: 5°C-85°C

Regulat ore de lucru: 0,5 ore/1 oră/2 ore/4 ore

Lista:

mouse-ul motor*1

Cablu de încărcare*1

Manual*1

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: aiovcocie
  • Tip: Ecran

Recenzii